torsdag 13. desember 2012

24 Reasons to Run - #13

Både på jobb og ellers i livet er det utfordringer og problemer som må håndteres. I klemme mellom mailboksen, huslige sysler, møter, familielogistikk og en forvokst og lite krympevillig to-do-liste er det vanskelig å finne rom kreative tanker.

Reason to Run #13
De gode idéene.

Når man løper har man roen og tiden som trengs for å tenke både enkelttanker og lengre tankerekker helt ut. Løsningen på et problem som virket fastlåst og umulig kan materialisere seg, og vise seg å være overraskende åpenbar. Spennende idéer til nye prosjekt på jobben, i hus og hage, med venner og/eller familien eller andre ting man er engasjert i har en tendens til å dukke opp og gi en forfriskende ny giv.For meg har både et antall oppussingsprosjekter, etableringen av eget firma, løsninger på forskjellige jobboppdrag, initiativet til SkiLøperne - og ikke minst SkiLøpet - både blitt klekket ut og videreutviklet løpende.

Et tips: Det kan være lurt å ha med noe å notere på, papir og penn eller telefon; det hender dessverre at gode ideer både dukker opp og glipper igjen før man er hjemme.

Janicke

2 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Jeg er helt enig! Mange problemer har blitt løst, eller rett og slett blitt borte undervegs på en løpetur.Deilig å la tankene flyte fritt og utrolig hvor kreativ man blir

lettbent sa...

Ja, at problemene til og med bare kan fordufte underveis er helt nydelig!! (c: