tirsdag 25. desember 2012

24 Reasons to Run - #24

Litt sterkere, litt gladere, litt smarter, litt mer vidsynt, litt tøffere, litt mer avslappet, litt mer effektiv, litt slankere, litt mindre lat, litt raskere og litt mer mulighetsorientert. Blant annet. Mange dråper små...

Reason to Run #24
Et bedre menneske.

Egentlig er denne grunnen til å løpe et resultat av alle de 23 andre. En "paraplygrunn". Den fortjener uansett en egen "luke".

Da jeg begynte å løpe var det med et ønske om endring. Generelt misfornøyd med meg selv og min egen manglende evne til å leve slik jeg egentlig ønsket, drømte jeg om å ta grep for å trives bedre i egen kropp og eget sinn. Jeg hadde ikke forventet at det å løpe skulle fungere så godt og så bredt; En litt bedre mor, en litt gladere ektefelle, en litt varmere venn - og totalt sett lykkeligere. Løpingen fører til stadige oppgraderinger av både maskineri og operativsystem, og livet føles helt enkelt bedre!

Så finnes det altså hele (minst?) 24 "Reasons to Run". Den neste som spør meg hvorfor jeg løper bør ha veldig god tid... (c;

Ha en riktig god jul videre!

Janicke

6 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig. God jul og et strålende godt nytt år! :-)

Mia sa...

Har digget denne kalenderen din altså! Fikk ikke lest så mye i begynnelsen av desember pga eksamen, men nå har jeg lest meg opp - og fått ny løpeglede! Fortsatt god jul=)

ania sa...

Den er jeg helt enig med. Jeg ble et mye lykkeligere og gladere menneske etter at jeg bgynte å løpe. Det kan hele familien skrive på. Fortsatt God Jul

lettbent sa...

(c: Fortsatt god jul!

Trudes trening sa...

Kalenderen din = løpeglede. Du beskriver så lett(bent) det mange av oss er så heldig å føle på kroppen. Man blir rett og slett et bedre menneske, som du skriver, på flere plan:-)

lettbent sa...

Takk Trude!! (c: