søndag 16. desember 2012

24 Reasons to Run - #15

Alle som skal igang med eller driver en form for trening bør sette seg konkrete mål. Det er flere gode grunner til det, og de fleste dreier seg om selve motivasjonen for å fortsette. Men man må ikke glemme dagens "reason to run" heller.

Reason to run #15
Mer å feire!

Når et mål er nådd, enten det er å løpe den faste runden raskere enn en bestemt tid, klare et milløp, løpe et antall kilometer i løpet av en måned eller fullføre en (eller fem) maraton, så skal det feires! 

Tid for feiring!

Det finnes en overflod av ypperlige måter å feire på. For min del er boblende drikke et yndet innslag etter en maraton - aller helst sammen med andre løpere så vi kan utveksle historier fra dagens bragd. Den komplette mørheten etter 42 kilometer kombinert med den indre letthet og ro som litt cava, pro secco eller champagne gir... 


Ahhh, uslagbart!

Janicke

2 kommentarer:

ania sa...

Og i den kategorien kommer også alle reiser man tar for å delta i løp!!! Jeg ville nok ikke la meg så lett overbevise å reise (igjen9 til Hawaii hvis det ikke var for å løpe maraton. Denne gleden etter å ha løpt gjennom målstrekken etter en maraton kan bare samenlignes med gelden man får etter å ha født barn. "Seriøst også"

lettbent sa...

Ja enig! (c: