søndag 12. september 2010

Den siste langtur

ENDELIG! To hviledager på rad har blitt uvanlig, og derfor ubehagelig. Det er også paradoksalt at søthunger, og generelt hunger på dårlig mat, øker omvendt proporsjonalt med treningsmengden. Om jeg ikke tar meg skikkelig i nakken nå så kommer jeg til å stille på startstreken i Berlin med ekstravekt. Det trenger jeg virkelig ikke. Skjerpings!

Langtur på 26 kilometer med fartsøkning står på programmet i dag. Etter omtrent nitti minutters rolig løping skal farten økes til klart raskere enn min planlagte maratonfart. For min del betyr det raskere enn fem minutter pr kilometer, men jeg tar det litt på følelsen. Etter å ha holdt denne farten i 15 minutter skal jeg "fylle på" med rolig langturfart igjen til jeg når 26 kilometer.

Jeg gleder meg! Det skal bli godt å kjenne på hvordan det er å løpe langt igjen og forhåpentligvis få en bekreftelse på at jeg er klar.
Strategisk valg av te-kopp.

Stockholm halvmaraton ble arrangert denne helgen, og det har begynt å komme rapporter fra bloggerne som var med. Skulle gjerne vært med selv - jeg elsker Stockholm - men får nøye meg med å lese om andres opplevelser denne gangen. Har vært med fire eller fem ganger og har både gode og vonde (lærerike) minner fra løpet - det største er at jeg satt min halvmara-pers der. Må forsøke å slå den neste år.

Har forøvrig fått Leonard Cohen linje på hjernen:
"First we take Manhattan, then we take Berlin"
(skjønt, ta og ta. Var ikke akkurat det jeg følte da jeg slet meg gjennom New Yorks gater i 2007)

...men aller først frokost.

Janicke

Ingen kommentarer: