onsdag 11. august 2010

Kjempesuksess!

Da SkiLøperne litt halvnervøst ble startet i mars hadde jeg ett håp og ett mål. Håpet var enkelt å greit at det ikke skulle bli total fiasko. Initiativet føltes litt "out of character" (på godt norsk) for meg, og jeg lurte på om folk bare ville synes det var teit. Jeg anså faren for at det ville bli et par tre turer hvor vi var tre, fire løpere før det hele døde naturlig ut, som overhengende. Det uttalte målet, som jeg skrev om her på bloggen, var å bli 20 medlemmer og at vi skulle være mellom seks og tolv løpere på øktene.

Etter fire måneder kunne SkiLøperne krysse av for både håpet og målet, og etter seks måneder må jeg bare si at SkiLøperne er en kjempesuksess!

Vannskulpturen i Ski sentrum - oppmøtested for SkiLøperne.

Mellom klokken åtte og kvart over åtte i går strømmet det løpere fra alle kanter til vannskulpturen i Ski sentrum (fast møtested). Totalt 15 SkiLøpere gjennomførte kvalitetsøkt med teknikktrening og bakkeløp (lang bakke). På facebook nærmer vi oss tretti medlemmer. "Wow!" oppsummerer egentlig det hele for meg.

SkiLøperne i aksjon tirsdag kveld.

Det er fantastisk givende å prate med andre som løper, å høre om hvorfor de løper og hvilke mål de eventuelt har satt seg. To jenter som var med for første gang i går skal løpe maraton i New York i år, og en annen hadde bestemt seg for å gå Birkebeinerrennet. Kanskje blir flere SkiLøpere med på det også - det passer jo til navnet.

Nå ser det også ut til at jeg skal prøve meg på Halvtraver'n, den lettere varianten av Nordmarkstravern' den 4. september. Må bare forsøke å få barnevakt...


I tillegg er jeg den lykkelige mottaker av to Beautiful Blogger Awards. Tusen takk til både "Mamman som gillar att springa" og "Pernilla springer vidare". Dette er en blog-variant av et kjedebrev som skal sendes videre, og jeg må sette meg litt inn i reglene. Kommer tilbake til det. (c:

Janicke4 kommentarer:

Astrid sa...

Gratulerer med vel fortjent suksess, Janicke - flott at det fins slike som deg, som bidrar stort til at folk kommer seg ut og oppdager gleden ved å trene. Kjempebra! :)

Siri sa...

Gratulerer med det første halve året! Det blir bare bedre og bedre:-) Treningscampen startet våren 09, bloggen kom til høsten 09 og det er over 100 medlemmer på facebookgruppen! Å starte en egen treningsgruppe er det smarteste jeg har gjort på løpefronten - mange flere burde prøvd det!

Håper vi ses på Traver´n:-)

Ingalill. sa...

Jeg har faktisk helt til nå trodd at det dreide seg om faktiske Skiløpere, du vet med ski og staver.

Fantastisk initiativ og nå er jeg like misunnelig på din gruppe som jeg er på Siri sin (for det finnes jo en ørliten mulighet for at jeg hadde turt å møte opp - hadde jeg vært Ski eller Oslojente :-)

lettbent sa...

Tusen takk!

Astrid: Egentlig ren egoisme - ville ha noen å løpe med (c; - men det er jo klart at det er ekstra gøy når flere har glede av det.

Siri: Husker at jeg leste om Treningscampen i Aftenposten (aften?) og ønsket at jeg bodde i Oslo så jeg kunne være med. Det bidro kanskje til at jeg trodde det kunne være mulig å få til en løpegruppe i det hele tatt. Håper fortsatt på traver'n - burde være mulig å få barnevakt på dagtid den lørdagen.

Ingalill: Om du tilfeldigvis er i Ski (eller omegn) en tirsdag må du i alle fall henge deg på. (c: