onsdag 18. august 2010

Ukeplan: Lite trening, mye jobb

Anders Szalkai har bestemt at dette skal være en hvileuke. En uke hvor de siste ukers trening skal få lov til å godgjøre seg i kroppen. Tre hviledager står det i programmet, i tillegg til at en av treningsøktene ikke skal være løpetrening men "alternativ trening".

Det passer egentlig utrolig bra med en såpass rolig uke på treningsfronten, for på jobbfronten er det alt annet enn rolig. Døgnet har alt, alt, altfor få timer. Niåringen har fortsatt ferie, og logistikken for å unngå at hun er hjemme alene i ni timer tas fra dag til dag. Barnehagen har heldigvis begynt for femåringen, men hun har nå innsett at det ikke er så gøy at alle venninnene hennes fra i fjor begynner på skolen. Det å være aller størst - og minst et år eldre enn neste jente - på avdelingen er ikke nok. Ungen som i fjor elsket barnehagen stritter nå imot med nebb og klør. Dette kan bli et langt barnehageår...

På tross av dette er jeg ikke overbevist om at jeg klarer å overholde alle hviledagene. Det blir nok en liten tur ekstra, og den alternative treningsøkten - det blir nok en løpetur.

Ukens første økt ble tatt i går. Igjen var vi 15 SkiLøpere som møtte opp, to nye, og herreandelen steg med én. Vi løp i skogen inntill det ble så mørkt at faren for å snuble i røtter og steiner var overhengende. Dermed ble det en del asfalt også. Det er ikke til å komme fra at gruppa har blitt så stor at vi vekker oppsikt langs veien. Kult!

I morgen skal SkiLøper og ernæringsterapeut Hege ha temakveld om hverdags- og treningskosthold for SkiLøperne hjemme hos meg. Vi kombinerer det med et lite SkiLøperne-"årsmøte" og legger planer for høstsesongen. Det ser ut til at vi blir mellom 10 og 12 deltakere - overrraskende nok ingen menn... (c;

Janicke

Ingen kommentarer: