lørdag 14. august 2010

Halvtraver'n og favorittblogger

Med barnevakt i boks blir det Halvtraver'n den 4. september (tusen takk mamma). Kolls Halvtraver blir mitt aller første terrengløp. Asfalt er foreløpig foretrukket underlag, men tiden vil vise om Idrettslaget Kolls Halvtraver'n blir et vendepunkt som får meg på andre (bedre?) tanker.

SkiLøper-kollega Mona og jeg skal "halvtrave" sammen, og vi er enige om å ta det forsiktig. Løpet er tross alt bare to uker før Oslo Halvmaraton for Monas del, og Berlin Maraton for meg. Kanskje hadde det vært lurest å ikke utsette seg for et løp som dels går på stier - med potensielt agressive røtter og steiner - så tett innpå årets hovedprøve? Kjenner at det er et lite usikkerhetsmoment der, men tanken er å ta dette løpet som en treningstur, og ikke la konkurranseinnstinkt drive oss for fort - og muligens utrygt - frem. Sa hun...

Første utfording blir imidlertid å melde seg på; påmeldingslenken på Kolls nettsider ledet ingensteds. Koll foretrekker kanskje at folk betaler den litt høyere startkontingenten på selve løpsdagen? (c;

Tidligere denne uken fikk jeg to Beautiful Blogger Awards. Jeg ble både overrasket og glad. Det er litt skremmende, og veldig gledelig at noen liker å lese denne bloggen. At noen i tillegg synes den er verdt en award synes jeg er...vel...ganske stort!
Så langt jeg har klart å finne ut følger det tre oppgaver med prisen:

- man skal legge beautiful bloggers award-bildet i et blogginnlegg

- man skal fortelle syv morsomme ting om seg selv

- man skal sende awarden videre til syv andre blogger man liker.

Jeg er litt usikker på hvorvidt jeg må skrive 14 ting om meg selv og sende videre til 14 andre blogger ettersom jeg fikk to awards, men enten det er syv eller 14 er det et par ting som jeg synes er problematiske:

1. Å skulle dele ut awarden til syv (og i alle fall 14) er for mange. Det er jo bare litt mindre enn antallet blogger jeg følger. Dersom jeg sender videre til fjorten bloggere og hver av de sender til syv andre bloggere, så er vi oppe i 98 award-mottakere. Om hver av disse igjen sender til syv hver så blir det 686 og deretter 4802. Bare fem ledd etter at jeg sendte mine 14 er vi oppe i 33.614 (!) mottakere. På denne måten har jo alle bloggere i verden mottatt awarden i løpet av kort tid.

2. De to bloggerne som jeg har fått awarden av er bloggere jeg ville ha gitt awarden til. Er det lov? Hvis ikke betyr det jo at jeg må gi awardene til andre bloggere som jeg kanskje ikke synes er like bra. Dersom jeg faktisk kan gi awarden tilbake til dem jeg fikk dem av - ja da ender vi opp i en evig runddans...

Jeg vil helst ikke bryte en kjede-award som tross alt er en hyggelig greie, men jeg foretrekker å løse det på en litt annen måte.

Her er bloggene jeg følger mer eller mindre fast fordi de er interessante, inspirerende, morsomme, lekre og/eller fasinerende (i alfabetisk rekkefølge):

Annas marathon
Astrids blogg
Bumbis träning, liv & annat
Life is
Linas Tränings Blogg
Mamman som gillar at springa
Maratonbloggen
MarathonMia
Mirandas Minut
Moshonista
Mosjonisten
Orka mera!
Roadrunners Löparblogg
Siris Treningscamp
Sofie springer
Träningsglädje
Treningsiver
2 fötter 8 tassar - en blogg om träning

Til alle dere bloggere som er nevnt her: Tusen takk for at jeg (og alle andre) kan få innblikk i hvordan du trener og dine tanker rundt løping og andre mer eller mindre løpsrelaterte emner.

- Og send meg gjerne tips til enda flere gode, löpsorienterte blogger.

Nå er det på med skoene for å sikre den aller beste start på dagen - og å hente bilen som ikke kunne kjøres hjem i natt. To fluer i en smekk, med andre ord.

Janicke

4 kommentarer:

Astrid sa...

Takk til deg for din interessante og motiverende blogg :)

Mulig jeg blir med på halvtravern jeg også - men jeg må også finne ut av om det lar seg gjøre i forhold til familielogistikken. Har hørt at det er et kjempefint løp!

lettbent sa...

(c:

Så gøy om du får til å være med på Halvtraver'n. Jeg kjenner ingen som har løpt det, men det virker som et annerledes (i alle fall for meg) og artig løp.

Espen sa...

hmm.. Kunne egentlig tenkt å ta heltravern nettop kun som en langtur, men hvis det går på stier er jeg meget skeptisk. Men det hadde vært en fin "siste" langtur før Oslo Maraton.

lettbent sa...

Det spørs egentlig hvor brede stiene er. Dersom de er veldig smale er jeg enig, men om det (stort sett) er stier som man kan løpe to i bredden på er det greit. Jeg tar sjansen på å finne ut... (c: