tirsdag 3. august 2010

Når kollektivtrafikken svikter...

Ja, da er det vel like greit å løpe hjem fra jobben...? Har skjemt meg bort de to første arbeidsdagene etter ferien og kjørt til jobb. Det er fantastisk deilig å bare bruke en halvtime hver vei, i stedet for vanlige 1 time og 10 minutter. Det vil nok til og med bli nærmere 1:30 nå som toget ikke går til Lysaker, og "buss for tog" er løsningen. Derfor blir det stort sett bil denne uken, frem til alle andre er tilbake fra ferie og det ikke er noe å tjene på å kjøre.

I morgen har jeg imidlertid bestemt meg for å ta meg hjem for egen maskin. Sist gang (før ferien) valgte jeg en rute over Nordstrand. Bakken fra Oslo sentrum opp på Ekeberg/Nordstrand var tøff, så denne gangen skal jeg forsøke en annen trasé.


Distansen blir omtrent den samme, og det blir en tøff bakke her også (Hvervenbukta - Kolbotn) men jeg må nå en gang litt oppover når Ski ligger på nesten 130 meter over havet mens Lysaker ligger på havplan.

Jeg gru-gleder meg til å ta fatt på langdistanse så få dager etter forrige (lørdag), men merkelig nok gleder jeg meg mest. Og så blir det veldig deilig å ikke tenke på langturer i helgen.

Gleder meg også til den første SkiLøper-økten etter ferien i kveld. Nye folk har meldt seg på, og vi teller nå 27 medlemmer på Facebook. Utrolig gøy!

Har i grunn ganske mye å glede meg over. (c:

Janicke

Ingen kommentarer: