fredag 6. august 2010

Stein under skoen og glass i silda

Det er under en uke siden et par kule sorte Adidas Adizero Aegis ble anskaffet. De har blitt behørig testet (55 km!) og ligger svært godt an i konkurransen om å bli Løpeskoene med stor L; De som skal sitte på føttene i Berlin den 26. september. Det eneste jeg egentlig har å utsette på dem er "steinfangerfunksjonen". Det er en forholdsvis stor langsgående splitt i sålen som sikkert er der for dempingens skyld. Dessverre har den også en unødvendig sideeffekt: den fanger stein. I løpet av 33 kilometersturen i forrigårs stoppet jeg to ganger for å plukke ut steiner som hadde kilt seg fast under skoen.

Ikke like ille som stein i skoen, men irriterende nok.

Steinen på bildet la jeg ikke merke til, men de andre var større og ga klikkende lyd for hvert skritt. Er det andre som har opplevd dette også? Eller er det løpesteget mitt det er noe feil med?

Over til noe helt annet; I dagens Aftenposten hadde Mills hadde en notis om tilbakekalling av et sildeprodukt.
Sildeproduktets navn: Delikat Glassmestersild.
Årsak for tilbakekalling: Glassbiter i silda

Klipp fra Aftenposten i dag

Det er vel ikke annet å forvente når en setter en glassmester til å lage sild, hehe.

Ti kilometer er forsert i lett regnvær sammen med Hege i dag, og Yasso står på planen for helgen. Åtte repetisjoner denne gangen. Ved hjelp av iPhone og Spotify skal det bli en knall-økt!

Janicke

4 kommentarer:

Astrid sa...

Ha ha ha :-)

Nei, jeg har ikke vært plaget av stein i sålen med mine Aegis. Har vel hendt, men bare små som jeg ikke har kjent. Hm, det er jo litt irriterende, da.

Astrid sa...

I dag fikk jeg søren meg en stein i aegis-sålen jeg også! Orket ikke å stoppe, så ergret meg grønn over klikkingen de siste kilometerne...

lettbent sa...

Ok, så det er ikke bare meg. (c: Da hørte i alle fall folk rundt at du kom - lurte kanskje på om du løp i høye hæler, hehe.

Siri sa...

Jepp, jeg har også slike klikk-klakksko, syns det er både morsomt og irriterende. Morsomt fordi jeg nesten aldri går med klikk-klakksko, og irriterende fordi jeg jo skal løpe, ikke gå på catwalken! ;-)