mandag 3. mai 2010

Nye sko til glede for fot, øyne - og nese

Merkedag! Löplabbet åpnet butikk på Ski Storsenter. "Lettbent" var raskt på plass og ble tatt godt hånd om av personalet. I utgangspunktet trodde jeg egentlig at jeg skulle komme til å gå ut av butikken med et par nye Mizuno Wave Rider, men jeg lot meg friste og prøvde i stedet noe nytt: Knallrosa retroaktige Nike Lunarswift +.
Nike LunarSwift - kul sko, men dessverre ikke for min fot.

Jeg var skikkelig fornøyd, og tenkte at nå skal jeg også teste Nike+ systemet med iPhonen. Samtidig følte jeg meg litt gal som tok sjansen på en så annerledes type sko. Utseendet er skikkelig kult, men de er ganske annerledes i materialer også. Hjemme tok jeg de på igjen og tuslet prøvende rundt i stua. Hmmmm. Var de egentlig så gode? Klemmer det ikke litt opppå stortåen? Hmmmm... Er de litt smale for mine brede føtter? Hvordan kjennes disse ut etter fem, ti, tyve - for ikke å snakke om førtito kilometer?

Det ble to turer til Löplabbet i dag. Jeg byttet de kule skoene mot de mer tradisjonelt utseende - og dyrere - Mizuno Wave Rider 13.Kanskje er det disse to som skal bære meg gjennom Berlin i september...

Etter en halvttimes stuevandring er jeg overbevist om at det var riktig valg. De sitter perfekt på foten, og nå gleder jeg meg veldig til å teste dem. De er så hvite og fine, så jeg tror nok ikke de får være med på skogstur med SkiLøperne i morgen. Det får bli senere i uken. Inntill videre står skoene på bordet og jeg nyter synet og lukten av dem. Det er muligens litt sykt, men jeg simpelthen elsker lukten av nye løpesko. Gamle løpesko unngår jeg naturlig nok å sniffe på.

Med dagens handel på Löplabbet "tjente" jeg inn medlemsskapet i Kondis. Hyggelig med 15% rabatt når totalsummen for sko, trenings-bh og løpetights kommer på nærmere 2500,-. Men det er jo viktig å støtte det lokale næringslivet også da. Det blir nok flere turer på Löplabbet dette året.

Janicke

3 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

De var snygga Nike-skorna men tror Du gjorde ett bra val ändå.. Man ska följa sitt hjärta! =)

Jofrid Bjørkvik sa...

Nå gjorde eg akkurat same erfaing som deg.. Kjøpte dei nye kule Nike-skoa, syntes dei va gode i butikken, men etter ein tur i heimen kjente eg at dei klemte over foten og rett og slett blei smale. Brei fot eg og.. Må ta dei med i morgon og bytta i dei gamle gode.

lettbent sa...

Hehe, moralen er vel her som i de fleste andre sammenhenger: man skal ikke gå etter utseendet - i alle fall ikke utelukkende. (c: