onsdag 19. mai 2010

Torsdag...fredag... Göteborgsvarvet!

Kort tid igjen nå! Etter jobb i overimorgen bærer det til Göteborg. Nervene har ikke grepet meg ennå heldigvis, men de stakk innom ved gjennomlesingen av "Lykke til"-mailen fra arrangøren tidligere i dag. Nå får det bare stå til. Det er foreløpig meldt 16 - 18 grader og lettskyet - perfekt løpevær. Alt ligger til rette for en fin dag. Jeg skal nyte løpet og ikke presse meg for hardt.

I går stod egentlig bare en fem-seks kilometers tur på programmet, men tirsdag er SkiLøperdag og det ble en herlig tur i skogen. Garmin viste til slutt 10,5 kilometer, men vi tok det veldig rolig så jeg tror ikke det gjør noe. Jeg er så utrolig glad for at SkiLøperne er ordentlig igang! I går hadde jeg virkelig ikke kommet meg i skoene uten dem.

Nå gjenstår kun en bitteliten tur, ca tre kilometer, på fredag. Den er utelukkende for å sikre at beina husker hvordan det gjøres. Etter det er det bare å krysse fingrene for at dagsformen er god på lørdag.

LYKKE TIL til alle som skal løpe "varvet" eller andre løp i helgen - Maraton i Köbenhavn for eksempel. Just do it!

Janicke

5 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

Önskar Dig ett trevligt lopp redan nu! Hoppas Ni får bra löparväder och underbar upplevelse.. Ser fram emot att läsa om Ditt Varv efteråt! =)

Anne-Brit sa...

Lykke til, alt skulle ligge til rette for en flott opplevelse høres det ut som!

Astrid sa...

Riktig lykke til, Janicke! Håper du får en fin opplevelse underveis og en hyggelig helg i Gøteborg :)

Siri sa...

Lykke til!! Håper det blir en flott opplevelse:-)

lettbent sa...

Tuuusen takk! (c: