tirsdag 1. juni 2010

Jeg glemte SkiLøperne!

For noen blogginnlegg siden skrev jeg om viktige verktøy/motivatorer på veien mot maraton i september. Jeg glemte å nevne noe veldig viktig; SkiLøperne!

Å ta initativ til denne løpegruppa krevde å ta et par skritt utenfor komfortsonen. Heldigvis tok jeg de skrittene, og heldigvis var det flere som hadde lyst til å være SkiLøpere. Og så så flotte folk da! Snakk om flaks.


Sist tirsdag var vi ni stykker som løp bakke, skolering, koordinasjonsløp og intervaller. Løperne henger seg gjerne på etter å ha blitt fortalt om SkiLøperne av en eller flere av de som har vært med fra start, men sist tirsdag dukket det også opp en løper som ingen hadde møtt før. Ei jente fra Nederland som hadde bodd i Ski et par måneder. Hun hadde sett en av de to flyerne jeg hadde hengt opp, og hoppet på. Utrolig gøy! (Note to self: Flere flyere må opp.)

SkiLøperne løper rolige kortere og lengre turer og vi kjører intervaller, teknikk og bakke. Det er helt åpenbart at flere av løperne har forbedret løpsformen sin betraktelig – og dét samtidig som vi har det gøy. To som løp sentrumsløpet som sitt første løp i våres har nå meldt seg på Oslo halvmaraton – og jeg tviler ikke på at de fikser det med stil.

For min egen del vet jeg med sikkerhet at det allerede er flere tirsdager det ikke hadde blitt løpetur/trening på meg dersom det ikke hadde vært for SkiLøperne, og jeg trener mer allsidig og lærer mye mer om løping når jeg setter opp program for tirsdagsturene våre.

Det må da også nevnes at jeg er veldig heldig som har en mamma som stiller opp og passer jentene når Dag er på reise eller har sene møter. Takket være henne har jeg ikke mistet en eneste SkiLøper-trening. Tuuuuusen takk, mamma (c:

I kveld blir det løping i skogen (sikkert lurt etter søndagens 24,7 på asfalt), og i morgen er vi flere SkiLøpere som deltar på The Nike Race på Sognsvann. Hærlig!

Snart løper vi også rundt med store SkiLøper-logoen på ryggene våre – finfin markedsføring.

Lenge leve SkiLøperne!

Janicke

1 kommentar:

Pernilla Hult sa...

Löparklubb tror jag är riktigt bra för utvecklingen, motivationen och framstegen. Jag är för feg för att joina stadens klubb.. Men en dag kanske jag står där jag med :)