tirsdag 22. juni 2010

Første tirsdag uten SkiLøp

Det måtte jo skje før eller siden, og det har tross alt nesten gått fire måneder; I dag fikk jeg ikke vært med på SkiLøpetur. Toget brakte meg til Ski akkurat i tide til å treffe SkiLøperne på oppmøteplassen. Men med høye hæler, tunglastet PC-ryggsekk og klær som ikke egner seg for løping var det bare å slå av en prat og slukøret se at de løp avgårde uten meg.

SkiLøperne var heldigvis i de beste hender. Jeg hadde laget intervallprogram og spurt Hege pent om hun kunne steppe inn om det ble slik at jeg ikke rakk det selv. Med generalforsamling på jobben fra klokken 17, og en drøy times pendlerreise hjem etterpå så det nokså mørkt ut i så måte.

Enda et nytt medlem dukket opp til SkiLøpertreningen i dag. Hun hadde fått det anbefalt av en som var ny forrige tirsdag. Skikkelig jungeltelegraf. I tillegg dukket det opp en mann som ikke skulle være med å løpe, men som representerte en annen løpegruppe i Ski kalt "Skimila Joggen". De trener hver mandag og han lurte på om vi ikke skulle forsøke å få til en fellestrening en gang. Det sa jeg naturligvis ja til, så da blir det vel en lokal venneløpegruppe. Veldig gøy! (c:

To dager på rad uten trening er litt uvant, men denne uka får jeg ta det litt som det kommer. Det skjer noe etter jobb stort sett hver dag, og til helgen er jeg alene med jentene. Klarer jeg fem treningsøkter blir jeg ganske imponert.

Janicke

2 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

Roligt med nya i klubben! Vänklubb - skoj.. Då kan Ni hitta på en massa roligt ihop, träning, tävlingar..

lettbent sa...

Ja, ikke sant! Har planer for høsten med variert opplegg og løpsrelaterte aktivieter. Kul! (c: