fredag 4. juni 2010

Sommer, sol og endelig fredag

Helgen er rett rundt hjørnet og det ser ut til å bli to helt fantastiske sommerdager! De skal nytes til fulle, og jeg gleder meg til å løpe ti kilometer i morgen tidlig og 18 kilometer på søndag (i sol og varme, Astrid, hehe). På lørdag SKAL jeg dessuten ta styrketreningen jeg ikke tok i forbindelse med gårsdagens intervalltrening. Armene må styrkes, det har jeg tenkt på i hvert av løpene jeg har løpt i år. Dersom jeg skal bruke armene for å få opp farten så er det ikke nok at beina er sterke.

Resultatene fra The Nike Race er publisert, og SkiLøperne viser veldig tydelig fremgang. Kjempegøy. Jeg er så imponert! Min tid ble to sekunder bedre enn ventet - jeg tar med meg hvert sekund.

Det var ingen kjente på bildene fra løpet som ble publisert på kondis.no i dag, men synes veldig synd på fyren på bilde nummer to fra topp. Snakk om å flate ut! AU! Men jeg må innrømme at jeg lo litt - det ser jo helt fantastisk ut. Hadde det vært meg på det bildet ville jeg definitivt kjøpt det - et minne for livet. Noen som vet hvordan det gikk med ham?

I kveld skal jeg ut med venninner og nyte hviledagen - og forsøke å ikke kjede dem med for mye løpeprat.

Varme (eventuelt avkjølende og tørsteslukkende) tanker går til alle som skal løpe Stockholm Marathon denne helgen! LYKKE TIL!

Janicke

1 kommentar:

Astrid sa...

He he - jeg løp ti km mellom 9 og 10 i morges, og hver gang solen tittet fram ble min tålegrense nådd og vel så det... Men jeg regner med at din terskel er høyere! God langtur i morgen og nyt helgen :)