onsdag 9. juni 2010

Utmattet...

I kveld sitter jeg i sofaen. Både hode og kropp er slitne. Har jeg løpt? Nei. Jeg vurderte det, men i kveld kjente jeg bare motvilje. Utmattelsen er et resultat av 9-årsdagsbursdag for Maiken. Når 15 jenter og to gutter på åtte-ni år slippes løs blir det et visst lydnivå og aktivitetsnivå. Nå er det heldigvis lenge til neste gang.

I år var det bowlingbursdag, og fordelene med det er;
  • Minimalt forarbeide
  • Ungene er aktivisert mesteparten av tiden
  • Minimalt etterarbeide
Ulempene er:
  • Litt dyrt (men om man skal regne timelønn på den tiden man bruker ved hjemmearrangement i tillegg til innkjøp av mat og tilbehør kommer vi nok ikke så galt ut)
Det viktigste nå er at bursdagsbarnet er storfornøyd med dagen, og at alle barna så ut til å ha det bra.

Tidligere i dag tenkte jeg at det skulle bli en tur på mølla i kveld, men sofaen ble for sterk i kveld. Det skal ikke drøye så lenge før jeg går i seng. Jeg satser på at jeg hviler meg i form i kveld.

SkiLøperne var i aksjon i går som vanlig på tirsdager. Jeg hadde laget et intervall-opplegg som vi kjørte på idrettsbanen denne regntunge kvelden. Som vanlig hadde vi det gøy, og det er utrolig givende å se løpernes utvikling. Det har skjedd veldig mye siden vi startet i begynnelsen av mars.

I går ble en litt spesiell SkiLøper-trening ettersom en journalist fra lokalavisen Østlandet Blad intervjuet og fotograferte oss. Nå blir det spennende å se når oppslaget kommer, hvordan det blir, og om det fører til videre rekruttering.

Janicke

2 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Høres ut som treningsopplegget deres er supert!

Astrid sa...

Du fortjente definitivt litt sofa i går :)

Tips oss hvis avisartiklen kommer på nett, da! Det blir sikkert kjempegod reklame for tilbudet ditt.