lørdag 20. november 2010

Atter et år

Etter noen år med økende-aldersangst innser jeg at det er mye bedre å fylle stadig nye år enn å ikke gjøre det. Bursdag er faktisk både gøy og koselig. I går nøt jeg dagen fra morgen til kveld og innvilget meg en bursdagsløpetur i lunsjen. Ny pers på den faste milrunden min - på tross av rimelig glatt føre - bidro til å gjøre dagen perfekt.

Gaver er gøy, og fra Hege, pappa og storebror med familie vanket det gavekort fra Löplabbet. Perfekt!

Det gikk under et halvt døgn fra jeg fikk gavekortet til jeg troppet opp på Löplabbets avdeling på Ski Storsenter. Sammen med en ekstra tusenlapp (litt skal man jo unne seg, eller hva?) ble gavekortet vekslet inn i en Gore vintertights og en Falke langermet, knallrosa trøye. I morgen skal begge plaggene ut på premieretur.
I tillegg til endelig å ha fått skaffet meg årstidstilpasset løpetøy - og ført flere på ønskelisten - leverte jeg inn mine gamle Adidastravere til pigging. For 300 kroner setter Löplabbet inn små metallpigger i skosålen på brukte løpesko. Piggene er samme type som brukes på anleggsmaskiner og skal gi godt grep på isete føre. Vesentlig billigere løsning enn å kjøpe vinterpiggsko, og jeg gleder meg til å teste!

Denne uken har det blitt gode treningsøkter nesten hver dag. I morgen hadde jeg egentlig lyst til å løpe Jessheim vinterhalvmaraton, men det klaffer ikke med de øvrige planene for dagen. Dermed arrangerer jeg min egen halvmaraton hjemme i Ski, og nå ser det ut til at vi blir to deltakere i dette høyst uformelle løpet.
Startnummer i morgendagens halvmaraton.

SkiLøper-kollega Mona har også meldt seg på, og om alt går etter planen smeller startskuddet klokken 09:00. Traséen blir satt underveis, og det blir hverken drikkestasjoner eller heiagjenger langs løypa - men til gjengjeld koster det ingenting å delta.

Janicke

7 kommentarer:

linda sa...

Gratulerer! Kanskje vi sees langs veien i morra.. Lykke til!

Siri sa...

Grattis Janicke!

Håper dere får en hyggelig halvmaraton i vinterkledd natur, med nyervervet vinterlig utstyr!
Så håper jeg å se neste helg, på langturgalskap!

lettbent sa...

Det ble en veldig bra tur (men møtte få andre løpere Linda...) Deilig å ha fått en langtur og så ha nesten hele dagen igjen.

Vil veldig gjerne være med på langturgalskap, men neste helg er jeg i Stockholm )c: Mistenker at det blir flere muligheter...? (c:

Astrid sa...

Gratulerer med dagen, og med de nye klærne! Tror jeg skal ønske meg LL-gavekort til jul... Rosa falke genser høres helt supert ut, du må legge ut bilde av den også snart :)

Det blir helt sikkert flere slike felles-langturer, håper du kan være med neste gang!

Anne-Brit sa...

Gratulerer med dagen og flotte nye klær!

lettbent sa...

Astrid: Takk, takk. (c: LL-gavekort anbefales - og jeg skal få fikset et bilde av fake-toppen. Tok et, men det ble ikke skarpt.

Anne-Brit: Tusen takk! (c:

linda sa...

Jeg løp litt senere enn dere, og en annen rute :) Er ikke helt klar for så lang distanse enda uansett...
Du er kreativ :)