onsdag 10. mars 2010

Vellykket startsskudd for SkiLøperne

I går kveld gikk det første - av forhåpentligvis mange - startskudd for SkiLøperne. Vi ble en fin liten gjeng på fire som våget oss ut i vintermørket. På Facebook har gruppen i skrivende stund ti medlemmer. Enkelte av dem er nok litt redde for å være i for dårlig form til å delta, men jeg tror vi skal få lokket dem med på tur etter hvert. Synes forøvrig at ti medlemmer på så kort tid er veldig, veldig bra. Det er til og med noen jeg ikke kjenner. Kjempegøy!

I går ble det rundt åtte kilometer, i fart som lå på drøyt 6:30/km. Ordentlig skravletur, akkurat som jeg ønsket meg.

Av løpstrening denne uken håper jeg å få til en tur i dag (Eikjol?) og en tur på mølla i morgen tidlig. Deretter blir det skigåing de neste tre dagene. Skal til Blefjell med jobben, og flere mil med ski på beina står på plakaten. Dermed blir det nok en god treningsuke selv om det ikke blir så mange løpedager.

Janicke

Ingen kommentarer: