søndag 7. mars 2010

Ahhhhhh...

Det er så utrolig godt å sitte i sofaen søndag kveld og være fornøyd med dagens - og ukens - treningsinnsats. Etter å ha vært litt misfornøyd med innsatsen i februar fikk jeg blod på tann. Formen var ikke helt topp mandag og tirsdag, så det ble treningsfrie dager. Det har jeg tatt igjen hver av de øvrige dagene. Ukesfinalen, den femte treningdagen, ble en tomilstur i strålende solskinn og på vippen mot varmegrad. Målet var å holde farten på ca 5:20, så da jeg fullførte på 5:16 uten å være helt tom var - og er - jeg superfornøyd.


Tidlig våridyll. Legg merke til at veien er nesten bar på midten; Ingen grunn til å gråte over tapte brodder. Hurra!

Broddene mine forsvant på en løpetur tidligere i uken. Jeg velger å se symbolsk på det, for å løpe med brodder i dag ville vært ubehagelig. Det er mye bar grunn, så stort sett var det godt feste for joggeskoene. Fantastisk deilig.

Ukestotalen, som er sammenfallende med totalen for mars måned så langt, er 55 km. Nå begynner vi å snakke! Burde være fullt mulig å runde 200 km i mars.

Denne uken har jeg tatt initiativ til å starte en løpegruppe i Ski. Det blir jo en del ensomme kilometer, så om en av ukens treningsturer kunne gjøres sammen med andre ville det være et hyggelig avbrekk. Jeg opprettet en gruppe på Facebook, ved navn SkiLøperne, og inviterte de av fb-vennene mine som jeg kunne tenke meg at kunne være interessert. Etter et døgn er vi seks medlemmer. Målet er å nå tyve medlemmer, og at vi er mellom seks og tolv som løper sammen hver uke. Det hadde vært gøy!

Føler meg litt gal som gjør dette, men om det blir en fiasko så er det ikke verre enn at jeg en eller flere erfaringer rikere. (c;

Janicke

Ingen kommentarer: