tirsdag 30. oktober 2012

Mellomlanding

Brutal overgang: Fra tjue vennligsinnede og kjærtegnende varme grader på morgenturen lørdag, til sju bitende kalde grader - tross ull, lue og vanter - et døgn senere. Men om gradestokken demonstrerte den store forskjellen var det i alle fall inspirerende vakkert, og kledelig badet i morgensol, både i Monte Gordo og Ski.
 Perfekt!
 Strålende sol og lange skygger på stranden i Monte Gordo, Portugal.
24 timer senere: Strålende sol og lange skygger hjemme også.

Jeg er blant dem som synes det er stor stas å gå gjennom posten etter å ha vært på reise. Selv om det kan være vanskelig å identifisere interessant innhold blant all reklamen - og det faktum at mesteparten av det som kommer er knyttet til tømming av bankkonto - har jeg beholdt barndommens iver over å utforske postkassens hemmeligheter. Ved hjemkost fra Portugal fikk jeg igjen for iveren.
Confirmation of Acceptance - Boston Marathon 2013

Den endelige bekreftelsen fra Boston; jeg har virkelig fått plass og maratoneventyr nummer én i 2013 er sikret! Yiiihaaa! Turte ikke tro helt på det før denne var på plass.

Men nå får fokus være på det som ligger nærmest. Tre dagers mellomlanding hjemme og så er kofferten pakket igjen. Jeg har fått et oppdrag knyttet til Xi'an City Wall Half Marathon, så i morgen er det retur til Kina og løpet på den historiske bymuren. Halvmara-PB'en ble satt i Xi'an i fjor (Dit og tilbake igjen - maratonreise til Kina og Motvilje og gamle meritter). Kan jeg senke den i år? Jeg innbiller meg at formen er hakket bedre, men når løpet er på den andre siden av kloden i en helt annen tidssone er det en del faktorer som kan påvirke. 

Vi får se. Innstillingen er i alle fall: "Den som intet våger intet vinner".

Janicke

10 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg er ikke helt klar for supertøy, luer og votter. Men det må jeg vel bare være nå.

Blir bra med en PB på tampen av sesongen, da! Klart du går for det? Du hadde vel ikke så store problemer med tidssona og sånt i fjor?

Unknown sa...

Halvmaraton i Kina! Så spennende. Masse lykke til:-)

ania sa...

Husker godt da jeg leste om dette løpe på bloggen din da trodde du at drt var full maraton!!! Tiden føyr. Lykke til i helgen. Hos meg er det blitt umulig å løpe ute ikke pga kulda, men mørket og is. Er uttulig redd at jeg trokker over, sklir eller skader meg på en annen måte. Løper på mølle, men er bekymret for tekniken. Det føles helt annerledes å løpe ut enn på mølle. Håper snøen og isen dmrlter å det blir høst noen uker til

Anonym sa...

Halvmaraton (eller 半程馬拉松賽 som det heter på kinesisk) i Kina virker spennende. Gleder meg til å lese rapport. Ha det moro!

lettbent sa...

Siri: Overhodet IKKE klar for supertøy, luer og votter - men som du sier, vi har ikke noe valg. Elsker å kaste meg ut i tanker om PB, men frykten tar meg alltid når det nærmer seg. Da er det fint å bygge opp en sikkerhetsmargin av unnskyldninger for hvorfor jeg eventuelt mislykkes... Tåpelig? ja.

Kristine: Tusen takk! Andre år, men like spennende uansett. (c:

Ania: Ja, det skulle jo være en av de fem. Den gang ei. Det er heldigvis mildere der (12 - 17 grader) så jeg rømmer is og snø for noen dager til. Vær forsiktig der ute. Har du piggsko?

Klevstul: Hehe, må pugge det ordet...eller kanskje ikke. Men, moro skal bli! (c: Hold fortet her så lenge.

Astrid sa...

Åh, Kina i år igjen! Lykke til! :)

Anna sa...

Jeg gleder meg mest til å se size på t-skjorta ;-)
Tvi tvi!

Unknown sa...

Jøss! Du må jammen ha litt av en gøy jobb, som fører deg til allslags spennende destinasjoner!

Mia sa...

Gratulerer med plass i Boston maraton! Spennende med halvmaraton i Kina da, lykke til=)

lettbent sa...

Anna: Hihi, ba om Medium i år, og fikk det. Men det var herrestørrelser ja, så fortsatt i største laget. Men det går riktig vei. (c:

Guro: Har en veldig variert jobb for tiden kan du si. Veldig, veldig gøy!

Mia: Tusen takk. Å løpe halvmaraton i Kina er virkelig noe heeeelt annet. Herlig!