lørdag 20. oktober 2012

Adios

Så mange har skrevet og snakket om Adidas Adizero Adios. Nysgjerrigheten min hadde med tiden vokst seg såpass stor at selv uprøvet stilte disse lettvekterne som sterke kandidater når de gamle maraton-traverne mine, Mizuno Wave Elixir 7, nå må legges på hylla (klarer ikke å kaste dem helt ennå).
Adios 2. 

På Löplabbet ble det kjærlighet ved første øyekast! Forelskelsen bredte videre om seg da de omsorgsfullt omfavnet føttene mine i sitt myke men faste grep. På mølla måtte kjærligheten testes. Skulle det bli oss? 

Ingen fare. Det var her vi for alvor fant tonen. Det måtte bli oss! 

Vi har inngått en pakt; Sammen skal vi løpe fort og langt. Nye distanser skal tilbakelegges, nye veier skal utforskes og nye barrierer skal brytes. Og ja, vi snakker definitivt om nye PB'er! Sub 40? Sub 1:30? Sub 3:30? Tiden vil vise.

Jeg skulle gjerne testet dem på Hytteplanmila i dag, men slik blir det ikke. Regner imidlertid med at det blir drøssevis av nye PB'er å lese om på diverse blogger senere i dag! Lykke til!

For Adios'ene og meg bærer det avsted på bryllupsreise, og hva passer vel bedre enn en treningsleiruke i Portugal?

Adios Noruega. (Muligens mer spansk enn portugisisk, men nære nok.)  

Janicke

6 kommentarer:

ania sa...

Adios! Kos deg i Portugal.
Nåe detb gjelder skoa..jeg elsker Mizuno. De passer bedre min brede foten enn Adidas. Har tre par adidas og på langeløp gir de meg "bobler" slik at jeg mister neglene. Mizuno har mer plass foran i foten. Jeg skal handle i USA!!! selvom jeg trenger sårt nye løpesko NÅ

Siri sa...

Godt valg Janicke!
Til døden skiller dere ad - amen

Anonym sa...

Endelig !! Jeg og Adios har hatt et kjempe godt forhold i flere år, mye bedre en hva navnet skulle til si. Vi skilles nok aldri. Har testet noen sko, har noen også. Men fortsatt ingen som kjemper om toppen hvor Adios ligger ;-) Lykke til....

Unknown sa...

Hmm, kanskje jeg óg må teste de en gang?

God tur, og kos dere masse!

Anna sa...

Noen sko bare roper" fort, fort!"
God (bryllups)tur!

lettbent sa...

Ania: Ikke noe problem å kose seg her. Burde egentlig vært påbudt med en reise til shorts-vær i løpet av høst og vinter for oss. Det trengs! Ja, du har nok rett i at det er mer plass i Mizunoene - men Adiosene er virkelig gode også! Kjøpte dem i en større størrelse enn det som passer akkurat, og da har jeg litt å gå på også i bredden. (c:

Siri: Vi får satse på at skoene dør først, men ja. Dette er nok varig kjærlighet, hehe.

Ståle: Ja, jeg forstår at det er vanskelig å finne en erstatter. Gleder meg til å teste Adiosene i løp! (c:

Guro: Ja, anbefaler testing. Herlig lette sko - man bare må øke farten med dem på!

Anna: Takk. (c: