fredag 9. april 2010

Fredag - ukens beste dag!

Akkurat som våren er årets beste årstid er fredag ukens beste dag. Ting er på gang, og de er langt i fra over. I dag ble det full pott. Plutselig ble det ordentlig vår, og i tillegg er det fredag. Heldig som jeg er, som har anledning til å ha hjemmekontor brukte jeg lunspausen min til en løpetur. Etter å ha jobbet intenst fra kvart på åtte til klokken tolv kom jeg meg i tøyet og svevde (ikke helt, men dog) gjennom Eikjol-rundens ti ganske tøffe kilometere.

Ikke et snøfnugg på veien, og blå - blå - blå himmel!

Nesten all snøen er borte og i dag skinte solen fra deilig blå himmel. Ti grader er fortsatt bare tidlig vårvarme, og det blåste litt, men når jeg hadde kommet igang var det perfekt for en rask gjennomkjøring. Tilbake ved postkassen hjemme viste RunKeeper at jeg hadde fullført runden på 46:39, så nå begynner det å se lyst ut for målsetningen min om 45 minutter på Sentrumsløpet (om to uker).

Dermed kan jeg med særdeles god samvittighet sette meg i sofaen, og pusle med hva nå enn jeg har lyst til - og ta et glass vin. I morgen tidlig tar jeg skoene på igjen, men da blir det en rolig tur på ca 12 km tenker jeg.

Gooood helg!

Janicke

Ingen kommentarer: