mandag 5. april 2010

Blåtirsdag

I morgen er det tilbake på jobb etter en lang påskeferie. Hadde egentlig planlagt å jobbe litt i påsken, men etter å ha hatt problemer med å komme meg på nett i Leipzig gled det lenger og lenger bort - og jeg begynte etterhvert å grue meg for å slå på PCen og se hva som ventet på meg av mailer. Jeg kjenner meg ikke klar for arbeidsdag i morgen og skulle veldig gjerne hatt fri resten av dagene denne uken. Men, det er "hårda bud", og jeg vet at når jeg først har kommet igang så er det helt greit. Det hjelper at det er en kort uke, så man får tenke positivt og bite tennene sammen. Burde ha tatt en løpetur i dag ettersom det generelt hjelper på humøret, men i stedet det har vært en helt avslappende dag; En kinotur med ungene ("Yohan barnevandreren") er dagens store hendelse.

I morgen er det altså tirsdag, og da er det også tid for SkiLøperne. Det blir spennende å se hvor mange som dukker opp første dag etter påskeferien - alt over to er nesten overraskende.

Har også, helt tilfeldig, funnet ut hva vårblomsten i Leipzig heter: Marsklosterklokke.

Janicke

Ingen kommentarer: