fredag 20. april 2012

London calling!

Omsider tid for avreise! Koffertens innhold vitner om at det ikke er ferie som er hovedmålet: Pulsklokke, løpetaske, Yt (før trening), løpesko, energigels og diverse løpetøy for all slags vær dominerer. Noe gammelt overtrekksløpetøy som kan hives når starten går er også med; det er fare for både kjølig og fuktig vær i London på søndag.
De perfekte maratonskoene?

Skovalget er avgjort. Det blir Mizuno Wave Elixir 7. Vi stiftet bekjentskap gjennom Löplabbets lettvektsskotest og snakk om kjærlighet fra første løpetur. Herlig kombinasjon av passform, vekt og demping. At de i tillegg er riktig så snasne å se på er ingen ulempe. Håper dog maratonslitet ikke blir så ille at jeg ender opp med å nistirre på dem de siste 10...

Indre status dagen før dagen: ydmyk men klar. Studier av andre bloggeres ferskeste maratonopplevelser har sendt meg ut i nye og blandede grublerier. TimFrodeEspen nådde - av forskjellige grunner - ikke sine mål. Det er så mye som skal klaffe, og bare enkelte av de mange variablene kan man kontrollere. Utover det er det bare å "gilla läget". Pluss tretti grader i Boston for eksempel. Man kan ha trent optimalt, nådd matchvekt og være i topp dagsform og allikevel ikke ha en sjanse på drømmetiden. Årets vinner i Boston løp ti minutter saktere enn fjorårets vinner!

Men er det ikke nettopp dette som er med på å gjøre maraton så forlokkende, og er det ikke nettopp dette som gjør beruselsen over fullføring, og eventuell måloppnåelse, enda litt sterkere. Jeg tror det.

Here goes!

Snakkes "på den andre siden".

Janicke

27 kommentarer:

Løpemammaen... sa...

Lykke til i London!

Er forøvrig helt enig med deg i din karakteristikk av Mizuno Wave Elixir. :-)

Anne-Brit sa...

Lykke til! Er veldig spent på å lese løpsrapporten. Håper du får en fin opplevelse og greit vær!

Mia sa...

Lykke til! Gleder meg til å lese om London:) Håper du klarer målet på 3:20, det fortjener du etter all den treningen du har lagt ned!

Trudes trening sa...

Lykke,lykke til:-) Drømte at vi bodde på samme hotell, hi-hi.

Jeg er også klar, tror jeg. Hvis ikke, blir jeg det søndag kl 09.45:-)

Tone sa...

Lykke til! You can do it:)

Astrid sa...

LYKKE TIL! :D

Unknown sa...

Lykke til! Nå er du så godt forberedt som det går an. Jeg tipper ny pers med mindt 15 min. JUST DO IT!

Tim sa...

Good luck! Det kommer til og bli kanon. Gled til alle mennesker som heier og bare tenke positivt. Det er bare et løp i rekken av mange :)

Endorfinlykke sa...

Lykke, lykke til! Pers eller ei, jeg håper du får en fantastisk opplevelse, med en kropp som fungerer!

Anonym sa...

Masse lykke til! Jeg krysser fingerer og tær for deg.

Fullt ös, medvetslös!

/ Fortare Anna

Peder sa...

Lykke til i London Janicke

ania sa...

Lykke til!!!
Om du ikke oppnår dine mål ta det som Espen. Jeg ble så overrasket at han ble så glad og fornøydt tross alt. Det er bare å beundre.
Jeg tenkte på deg på min langtur, det er ikke lett å løpe maraton, men for en glede når man er på målstrekken. Krysser fingrene for deg på søndag!!!
Nåe det gjelder skoa. Jeg var i butikken for 10 dager siden. Når jeg prøvde disse fikk jeg dem ikke fra føttene. Måtte hjemme dem i skuffen litt for "det går ikke annen å ha såååå mange løpeskoa" De er utrulig deilig!

Anonym sa...

Heia, heia! Lykke til, du inspirerer! Hilsen fast leser

Thea sa...

Masse lykke til!!

Jeg skal selv løpe mitt første maraton i juni. Finner mye inspirasjon i bloggen din! :)

Ole Arne sa...

Heia, Heia, dette går veien. Tenk kun positivt, her kommer jern-kvinnen fra Ski, som susser frem. Alt kommer til og gå perfekt. Været ser også ut til og bli ok fra morgenen, og yr.no melder nå 8-10 grader, og litt regn fra klokka 15, og da er du i mål. Kos deg og ha en fin tur, opphold og løp. Ser fram til bloggen om løpet, dette blir moro, god tur :-)))

Marianne sa...

Lykke til - håper du får en strålende opplevelse :-)

Jan Arild sa...

Masse lykke til!
Jeg gleder meg til løpsrapporten, inspirerende å lese om trening og løpsgleden din. Du kommer til å få en fabelaktig opplevelse. God tur!
Jan Arild

Leif sa...

Hei Janicke!
Jeg har vært mektig imponert over treningsmengdene du har lagt ned gjennom det siste året, også vinterstid. 42 km gjennom London, med den bakgrunnen, og med kroppen fulladet med adrenalin... Dette blir bra! Vanskelig å gi råd, annet enn: bruk hodet også, ikke bare bena! Det kan jo være lett å bli revet med i starten. Jeg dummet meg litt ut ved å ikke følge eget råd i Berlin i fjor, men har lovet meg selv å tilstrebe en viss rasjonalitet neste gang...
Håper du får en kjempetur på søndag, det ser (pt.) ut som om dere får gode forhold. Lykke til!!!

Stianlo sa...

Lykke til i London :-)

Lille søster sa...

Så bra du har funnet de perfekte skoene (forhåpentligvis)! Lykke til! Gleder meg til løpsrapport!

Gunnar sa...

Det kan ikke bli annet enn en flott opplevelse ! Lykke til !

Treningscamp sa...

Lykke til og nyt løpet, og London!

Gleder meg til å lese om opplevelsene

Silja sa...

Nå bærer det snart avsted her; blir spennende! Masse lykke til; dette fikser du :-)

Adelheid sa...

Gleder meg til å lese "forbrukertesten" av dette løpet. Dette har jeg hatt lyst til å løpe i flere år, og hvis kroppen stiller opp, så håper jeg å komme meg dit om ikke altfor mange år selv. :)

Anonym sa...

3:39 ja...hm...ser at du fikk det litt tungt mot slutten. Skuffet? Uansett så har du jo flere løp igjen til å nå ditt mål på. Uansett så må du ha lykke til videre med dine mål. Du klarer det nok. Husk å ha det morro på vegen!

Espen sa...

Jeg har nettopp bestilt hotell til london 2013. Regner med å IKKE få plass, men da bare avbestiller jeg hotell. Nå fikk jeg ivertfall hotell rett ved start =) Regner med det blir kaos med hotell når folk blir bekreftet OK til å få løpe.

ultraragnar sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.