fredag 2. september 2011

Cruiser mot Berlin

I treningsprogrammet står den siste - og lengste - langturen i overimorgen. På facebook har arrangøren av Berlin Marathon lagt ut et bilde fra hver kilometer av traseen de siste 24 dagene. Startbeviset har kommet på e-post.

Løper 2195 er påmeldt med drømmetiden 3:30
oppført på selve startbeviset... *skummelt*

Det er generelt en del ting som indikerer at det begynner å nærme seg. Foreløpig holdes magens sommerfugler under grei kontroll, men nå og da kan det anes at de har begynt å varme opp vingene.

Nordmarkstraver'n og Halvtraver'n blir arrangert denne helgen, men det blir uten meg. Det har lenge ant meg at det ville bli for mye med et løp til i akkurat denne perioden. Ikke på grunn av løp og forberedelser, men alt annet. Livet utenom løpingen må noen ganger få gå foran, og jeg har ikke tenkt til å være stresset når jeg står på startstreken den 25. september. Nervøs og spent? Ja. Men ikke stresset.

Tiden for fartsmessig utvikling til Berlin marathon har passert. Nå er det justering og vedlikehold som gjelder. Jeg hadde nok håpet at jeg hadde enda litt mer inne nå; Enda litt mer fart og enda litt mer utholdenhet. Det er litt skuffende at det ble mindre mengde i august enn jeg hadde tenkt, og nokså irriterende at det er noe som ikke er helt som det skal i den venstre "skinka". På tross av dette tror jeg fortsatt - kanskje fullstendig naivt - at 3:30 er innen rekkevidde.

Treningen fremover består i alle fall bare å "cruise" gjennom siste rest av treningsprogrammet inn til startstreken i Berlin. I den grad 33 kilometersturen på søndag oppleves som å cruise da...

Lykke til til alle travere! Neste år blir jeg nok med igjen.

Janicke

10 kommentarer:

Anna sa...

Oj, oj, 33 km føles jo langt. Men hvis du deler det i tre, er det bare 11 km (x3), og straks litt mer levelig. Tror det kan være et mentalt triks, å dele opp løypa sånn.
Uansett blir det spennende å lese hvordan det føltes, under løping, og ikke minst etterpå.

Silja sa...

Lykke til; dette fikser du ;-) Jeg tviler ikke ett sekund på verken det ene eller andre "spørsmålet" her!! Gleder meg veldig til å høre mer om maraton og ikke minst håper jeg du lykkes med målsetningen; det unner jeg det virkelig altså!! :-)

Frk. Løpeskjørt sa...

Lykke til! Blir så spennende å høre hvordan det har gått. :o)

Ingalill. sa...

Kjenner sommerfuglene jeg også, både på dine og 3,30s vegne, Astrid som skal løpe for første gang, og for egne framtidsmaraton.

Det blir spennende
og fortjent!

lettbent sa...

Anna: 33 km ER langt, men du har rett i at mental oppstykking hjelper. Har løpt fire turer på 30/31 km denne sommeren/høsten, så et par kilometer til skal gå.

Silja: Veldig god motivasjon å ha folk som tror på en! Og litt skummelt også. Jeg gleder meg virkelig selv også. Gruer meg nesten ikke, hehe.

Toneklone: Det nærmer seg! Og kjenner jeg meg selv rett blir det nok utfyllende beskrevet etterpå uansett hvordan det går.

Ingalill: Kjenner du sommerfuglene helt dit ?? (c; Ja, dette blir kjempespennende. Synes det er utrolig gøy at Astrid går for dette også. Skal vel ta en dose nervøsitet både for henne og andre jeg kjenner som skal løpe også.... Har du begynt å tenke på maraton selv?? Fortell!!

Ingalill. sa...

Jeg liker å late som -)
Har tross alt bare løpt et eneste halvmaraton i mitt liv så,
kanskje om noen år.
Umulig å ikke få lyst slik dere holder på!

lettbent sa...

En maraton er nå engang moro å ha på løps-CV'en. (c; Får håpe rapportene i etterkant av Berlin fungerer ytterligere inspirerende — og ikke det motsatte...

Anne-Brit sa...

Lykke til! Regner med atdette går bra. Blir spennende å høre hvordan du synes det er

Astrid sa...

Ble ikke noe Halvtraver på meg eller, noen ganger må andre ting få gå foran som du sier. Men nå er jeg nødt til å begynne å fokusere på maraton, på planlegging og detaljer! Selve formen er det ikke så veldig mye mer å gjøre med nå, jeg hadde også siste lang-langtur i dag :)

lettbent sa...

Det er ganske mye lettere å føre disse løpene opp i planen enn å gjennomføre dem noen ganger. For oss ikke-toppidrettsutøvere er det ikke rom for full egenfokus. Og det er vel egentlig like greit. (c:

Flott at du har fått tatt den siste langturen, det er en milepel i seg selv. Nå må vi bare holde formen og bygge opp energilagrene frem til den 25. september. Det fikser vi!! :cD