torsdag 22. september 2011

Fly me to...Berlin

Så ser det ut til at det holder hele veien frem i år. Ok, det gjenstår fortsatt noen timer til starten går, og det er naturligvis et vell av idiotiske hendelser som ennå kan forhindre deltakelse eller gjennomføring om man er i det fatalistiske hjørnet. Men sannsynligheten for at noe faktisk går galt svinner minutt for minutt.

Noe annet som også, beklageligvis, svinner hen er selvtilliten. Det er som det pleier; en velkjent bivirkning av "tøff på avstand"-syndromet. Fordelen med dette syndromet er at man kaster seg ut i utfordringer og kjekt sier "ja" til ting man egentlig ikke tør/tror man klarer. Ulempen er naturligvis at det medfører en del bekymringer når det kommer litt tettere på.
Maiken (10) ser for seg målgangen i Berlin. Med tiden 2:10 ligger det
vel an til seier i kvinneklassen. Flott med barn som tror på foreldrene sine. (c:

Selvtillit eller ei, sommerfulger og nerver holder seg i alle fall oppsiktsvekkende rolige. Det blir sikkert heftig når de først dukker opp.

Det er ikke bare i Berlin det skjer store ting på løpsfronten denne helgen. Oslo Maraton ser ut til å bli et større og bedre arrangement, og jeg håper det også blir mer av en løpsfest (ref Kjetil Rolness) enn tidligere. Kanskje bidrar det nye 10 for Grete-løpet til nettopp det. Jeg kunne godt tenkt meg en av de flotte Grete Waitz-medaljene. Gleder meg veldig til å høre og lese rapporter fra løpere som er med på de forskjellige distansene. Håper alle får strålende løps- og løpsfestopplevelser i Oslo. LYKKE TIL!!

Kofferten er stort sett ferdig pakket, så med en god natts søvn og en effektiv arbeidsdag i morgen er jeg klar til å innta maratonbyen Berlin som løpsdeltaker. Endelig!

Janicke

15 kommentarer:

Nina sa...

Ha tro på deg selv så klarer du Dette lett Janicke!!! Bare kos deg på løpeturen og ikke tenkt for mye!
:)

Jeg har fulgt deg på bloggen nå en stund og jeg vet at du er i stand til å klare det!

Nina

Siri sa...

Lykke til Jannicke! Jeg håper du løper litt mer enn i 2:10 - slik at du også kommer til mål på lovlig vis;-)

Men, jeg tror på knalltid og fantastiske løpsopplevelser i Berlin for deg!

Nyt, nyt, nyt!

Leif sa...

Hei Jannicke! På den siste youtube-videoen fra arrangørene presenteres Paula Radcliffe og Kong Haile som våre "tempomachers" (jeg antar det er germansk for fartsholdere), men om du innfrir den troen arvingen har på deg blir jo disse bare statister. Er kanskje greit å gå litt roligere ut, sånn første gangen i Berlin...? :) Men ikke la selvtilliten svinne hen, med den treningsjobben du har gjort i år blir søndagen garantert en positiv opplevelse! Du er absolutt klar for å subbe 3:30. Lange morgenturer, harde intervaller, regntunge tempoøkter... Nå skal gull og heder høstes i et solfylt Berlin!

Så: First you took Manhattan, now (finally) you take Berlin! Med dine to foregående Berlin-opplevelser i bakhodet unner jeg deg en kjempetur på søndag!
Lykke til, og ha det gøy!

Anna sa...

Ha troen på deg selv og all den gode treninga du har gjennomført. Stol på kroppen og ka den jobbe for deg. Vær en Fembot! Kos deg med at du endelig er der og har denne muligheten, og lykke til.

Frk. Løpeskjørt sa...

Ååå, endelig er helgen kommet! God tur og masse, masse lykke til i Berlin! Jeg skal heie på deg fra Oslo Maraton!

Ingalill. sa...

Du så mye lesestoff det blir på også på søndag/mandag -)

Tror det kommer til å gå over all forventning. Lykke, lykke til!!

lettbent sa...

Nina: Takk for oppmuntring! Det er fort gjort å glemme at jeg virkelig har jobbet for dette målet i lange tider. Må få på plass selvtilliten igjen før søndag. Det hjelper kanskje å komme til Berlin og være i de rette omgivelser. (c:

Siri: Hehe, ja. Ville vært litt pinlig å komme inn på 2:10. Ny kvinne-verdensrekord med fem minutters margin. Litt avslørende... Det var faktisk en dame som gjorde noe slikt. Huff. Nei, her skal det jobbes og slites og kommes i mål laaaang tid etter noen verdensrekord - og være helt fantastisk.

Leif: Det er virkelig på tide å ta Berlin nå. Som du sier har forberedelsene vært mange over lang tid, så dette bør gå. Lykke til til deg også!! Let's just do it! (c;

Anna: Fembot! Jeg har en tendens til å tenke maskin (ref Bjørgens tiger) når jeg løper, så det passer veldig bra. (c:

Toneklone: Takk takk, og takk det samme! Skal tenke på deg og alle de andre som løper i Oslo. Kan være greit å tenke på andres slit, i stedet for å være oppslukt av sitt eget. Så sanker vi kilometer for MileHunters i flere land. :cD

Ingalill: Tenker jeg skal kose meg med å lese blogger og oppsummeringer mens jeg hviler beina søndag og mandag. (c: Takk for tiltroen, jeg tar den med.

Med så mye god støtte må dette bare bli bra!

Anne-Brit sa...

Lykke til Janicke! Du er godt forberedt, så dette går kjempe bra!
Nyt det og kos deg undervegs - så godt det lar seg gjøre!

Lille søster sa...

Lykke til! Man får alltid et lite selvtillitsfall like før, men det betyr ikke at du ikke klarer dette med glans! Det er jeg sikker på at du gjør. Lykke til!

lettbent sa...

Anne-Brit: Hjertelig takk. Jeg skal nyte, i alle fall den første halvdelen. (c:

Lille søster: Ja, det er noe med det. Jeg vet jeg har trent nok og riktig, nå er det egentlig bare å huske på det. Takk.

Silja sa...

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om "å miste selvtilliten" rett før; jeg gikk jo som kjent på en heidundrende smell før Birken sist helg pga nettopp dette.... jeg mistet fokus fullstendig og eneste tanken jeg hadde var at "kan jeg egentlig klare dette? vil jeg møte veggen, kommer jeg til mål? osv" og det var på nippen at jeg ikke startet pga sviktende tro på meg selv....

Jeg kom til mål, og det VET jeg at du også gjør! Du har forberedt deg godt og du har ingen grunn til å tvile på deg selv! Pust rolig så finner du nok riktig FOKUS igjen; dette fikser du!!!MASSE lykke til og nyt festen!!! :-)

Endorfinlykke sa...

Lykke, lykke til! Er så spent på hvordan det går, og gleder meg ustyrtelig til å lese rapport!

Nydelig tegning da :)

Mia sa...

Ønsker deg lykke til!!!

linda sa...

Masse lykke til :)! Dette kommer til å gå bra, fordi du har gjort hjemmeleksa :)Imponert over din selvdisiplin!
Koselig å møte deg på Årungenrundt løpet!

Märtha Louise sa...

Lycka till! Det här fixar du galant :D