mandag 4. april 2011

Bråstopp

Det må kunne kalles bråstopp når det er snakk om totalavhold for åttende dag på rad. Den siste turen var en slitsom 15-kilometers-affære på mølla forrige søndag. Mølleturen var en erstatning for langtur utendørs som det ikke var mulig å bygge opp motivasjon for. De påfølgende åtte dagene har hodet vært fylt av bomull og slimete substanser, ørene har virket dekket av innbilt hørselvern, stemmen har minnet mest om en orrhane i brunst, og kroppen har hatt behov for hvile selv etter korte turer inne i huset.

Inspirert av min førpubertale, tweenie-aspirerende nybakte seksåring: jeg HATER det!


Tror jeg skal la være å grave meg videre ned i min stadig voksende aggresjon og frustrasjon og avslutte dette innlegget med en gang. Det gavner ingen. Må dessuten gå og snyte nesa...

13 kommentarer:

Lille søster sa...

Ja, det er pyton å være syk! God bedring!

Anna sa...

Wææ, føler med deg. Du må bli frisk til søndag da (tror forresten du er påmeldt i aldersklassen 60-65 år, en liten trykkfeil? Eller så holder du deg usedvanlig godt...og ble mor i ganske så høy alder...:-)

Märtha Louise sa...

Uff, stakkars! Du får vila dig i form!

Ingalill. sa...

Crisis og du har all min sympati.
- og AKKURAT NÅ, når fortauene endelig er bare.

Sender over noen voodoovibber slik at du er på beina igjen til onsdag!
- og ikke glem.
HVITLØK, HVITLØK, HVITLØK.
skjær i biter og svelg med vann.
Umiddelbart og utrettelig!

Astrid sa...

Uff da! Riktig god bedring!

lettbent sa...

Tusen takk!! Utrolig hvor godt det gjør med litt medynk, tross alt.

Anna: 60-65 passer veldig bra akkurat nå. Ethvert håp om pers er i alle fall lagt på hylla. Er jeg ikke bedre i morgen så begynner det å spøke for hele løpet. Vet dette er veldig barnslig å si, men skitt au: "og jeg som hadde gledet meg sånn..." ))c:

Ingalill: Hvitløk skal bli!

Astrid sa...

Jeg fant deg i lista sammen med 70-åringene, jeg :P Krysser fingrene VELDIG hardt for at du kommer til Fredrikstad på søndag! (Det er mange dager til, og beina dine har vel i hvert fall fått hvilt seg - optimistiske meg :) )

Silja sa...

God bedring, ikke tenk for mye, det ordner seg ;-)

Espen sa...

Du holder deg veldig godt for aldern Janicke!
Ref startlisten til fredrikstadløpet :)

http://idrett.speaker.no/Downloads/57195/docs/Startliste_21_km.PDF

lettbent sa...

Mulig det er noe vodoogreier der som gjør at jeg føler meg så elendig for tiden... Aner meg at jeg har tenkt fødselsår når det som egentlig skulle fylles ut var alder. Jaja, ligger an til å vinne min gruppe uansett løpsform da. (c:

Lille søster sa...

Fortsatt syk?

lettbent sa...

Lille søster: takk for omtanken. (c: I dag - omsider - tror jeg at forkjølelsen er bekjempet. Aldri tidligere vært med på en så langvarig forkjølelse. Hvilken lykke å være ferdig med det.

Lille søster sa...

Å, vet hva du mener. Var gjennom det samme tidligere i vinter. Så kjedelig!