tirsdag 19. april 2011

Løpetur med følgesykkel

Med vår og sommer kommer muligheter for å arrangere løpingen på nye måter. I går syklet Mia (6 år) med da jeg bega meg ut på tur.
Både mennesker og kuer koser seg i solen.

Mia lærte å sykle i fjor høst, og for noen få dager siden turte hun ennå ikke å sykle nedoverbakker. Likevel var hun ikke vond å be da jeg spurte om hun ville sykle en litt lenger tur.

Nedoverbakkene gikk som en drøm, og oppoverbakkene likeså - med litt dytt av mamma i de tyngste partiene. 
Tørst blir man når man sykler langt.

Elleve kilometer med bare to korte pauser og snittfart (in motion) på 5:45 er kjempebra! Umiddelbart etterpå var ikke Mia spesielt positiv til å bli med igjen, men en time senere var hun absolutt ikke avvisende. Vi får se. Det var i alle fall veldig hyggelig å ha selskap av en glad, liten syklist.

I kveld er det intervaller med SkiLøperne - om ikke alle har tatt påskeferie. Det blir nok en litt mer krevende økt.

Janicke

4 kommentarer:

Anna sa...

Så koselig! Minner meg om da jeg var liten og hadde utallige sånne turer med mamma, hun løpende og jeg på sykkel. Men hun lokket med is:-) En fin måte å aktivisere barna på og ikke minst få tid sammen, i den alderen så går jo skravla i ett, uansett!
God påske!

Silja sa...

KONGE!! Helt siden Sverre sluttet å sitte i vogn (2år) har jeg ventet på at han skal bli så stor at jeg kan "lure" han med som følgesyklist ;-) Enn så lenge er det mest sparkesykkel som er in så vi får se om et år eller to kanskje .... :-) Morsomt å kunne legge ut på tur sammen!! (og en anelse praktisk også hehe)

Lille søster sa...

Søt jente!

lettbent sa...

Anna: Ja, jeg fristet med en lollipop, men den glemte vi visst da vi var hjemme. Vil ikke forundre meg om det blir flere turer - og ja, skravla går i ett. Hvem trenger vel musikk på øret når man har en seksåring?

Silja: En litt vanskelig mellomperiode nå med andre ord, men gutta kommer som regel raskt igang med syklingen. Er nok ikke lenge til dere drar ut på tur sammen. (c:

Lille søster: (c: