tirsdag 22. mars 2011

Konvertering av hårete mål

Listen over løp i år har blitt ganske lang. Det er neppe mange løp om å gjøre for at antallet løp i år overgår summen av alle løp jeg har deltatt i så langt i livet. "Kult!" er følelsen jeg har nå, men like sikkert som at vinterbleke løper-legger snart er å se gatelangs kommer jeg - gang på gang - til å angre på min påmeldingsiver. Når tidspunktet nærmer seg for de hårete måls konvertering, fra lett inntastede tall i bloggmargen til skremmende rettesnor på løpsdagen, er neppe den dominerende følelsen "Kult!"

Man skal ikke ta angsten på forskudd; den kommer tidsnok uansett. Ennå er det bare glede forbundet med samtlige løp jeg har bestemt meg for å stille på. Må legge til at jeg ikke helt har bestemt meg for Halvtraver'n ennå. Kjenner en liten sperre der, men vi får se.

I år har jeg tenkt til å løpe Follotrimmen-løpene. De siste årene har jeg ikke lykkes med mine planer om å delta i disse totalt åtte mosjonsløpene, stort sett på grunn av barna. I år bør det gå an å få til. Follotrimmen-løpene er ganske korte løp. Med distanser på mellom fem og åtte kilometer er de godt egnet for å trene på å få opp farten. Det første av løpene går når jeg er i Marbeilla, men jeg håper å være med på de øvrige syv.

Før alle årets utvalgte løp skal det trenes både fart og distanse. På den måten kan sannsynligheten økes i alle fall litt for at de hårete målene kan konverteres når startsskuddene går.

I kveld blir det intervallpyramide for SkiLøperne. Kult! (c:

Janicke

Ingen kommentarer: