torsdag 14. april 2011

Ballspill og avsløringer

Den ene løpe/trene-bloggeren etter den andre har blitt utfordret til å fortelle åtte ting om seg selv og deretter sende ballen videre. Det virker som om det er ganske mange baller i spill for jeg sitter med tre av dem. Here goes:

1. I mine yngre dager søkte jeg på Westerdals reklameskole. Drømte om å bli art director eller grafisk designer. Fikk avslag og ga fullstendig opp selv om jeg hadde hørt at det ikke var mange som kom inn på første forsøk. Feiget altså ut og studerte IT på Den Polytekniske Høyskole (nå NITH) i stedet.

2. På "jeg møtte Sissel"-temaet (må jo ha et punkt her ettersom Silja ble sydd i panna av broren til Morten Harket, og Astrid ikke kastet kjærlighet på pinne i øyet til David Bowie) har jeg snakket med Mike Patton, sangeren i Faith No More. Det vil si; etter å ha ventet en laaang stund ved artistutgangen etter konsert på Rockefeller (Sentrum scene?) kom bandet og vokalisten ut. Med skjelvende røst fikk jeg sagt: "Please come back to Norway soon." MP så meg i øynene (i et kvart sekund) og svarte: "We will." Har også danset med Ottar "Big Hand" Johansen (jeg var 7 år gammel). (c;

3. Har et anstrengt forhold til vekta. Foretrekker å leve i uvitenhet fremfor å la meg trekkes ned av tallenes deprimerende tale. Man kjenner tross alt på klærne - og kroppen - at/om man ikke er der man ideelt sett burde være. Spesielt når man skal løpe raske løp.

4. Har i perioder de siste tre årene vært plaget av tung førtiårskrise, og ennå er det halvannet år igjen til jeg runder the great fourO. Hvem sa man ikke skulle ta sorgene på forskudd, "don't bleed until you're shot" og alt det der? Tror faktisk jeg snart er igjennom.
5. Pikerommet mitt var tapetsert (!) med George Michael og Wham! - og jeg var veldig stolt av det (ref bildet fra fotoalbum ovenfor). Blånektet for at GM var homofil litt lenger enn jeg burde. Er fortsatt fan, men har ikke en eneste plakat på veggen, og synes det er helt greit at han "spiller på det andre laget".

6. Var keeper på Fredensborg Skis andrelag i håndball til piker 14. Var aldri særlig god og sluttet da det begynte å gjøre for vondt å få ballen i trynet. Ouch!

7. Er kontrollfreak. Hater rot og går sjelden fra A til B i huset uten å rydde noe på veien. Ektefellen mener det skal se ut som det bor folk her, men jeg parerer med at det ikke behøver se ut som om vi bor i en krigssone. Storebror har sammenlignet meg med Monica i Friends og har nok mye rett i det.

8. Drømmeprestasjon, vedsiden av å løpe maraton på 3:30, er å skrive og få publisert en roman. Ble derfor veldig imponert av å lese at Lille søster har gitt ut tre diktsamlinger!! Mitt bokprosjekt er et langtidsprosjekt som vel er på tredje året nå, men jeg jobber med saken i alle fall. I rykk og napp.

Det var mine åtte mer eller mindre grensesprengende avsløringer. Et vell av pingpongaktige baller sendes i alle retninger til alle blogger jeg følger, eller burde følge, med oppfordring om å opprettholde bloggingen, inspirasjonen og treningsgleden. 

Janicke

7 kommentarer:

Astrid sa...

Haha, synes jeg ser deg og Mike Patton! Lo godt av fotoalbumet med bildene av George Michael også, hi hi.

Send meg gjerne noen rydde-freak-vibber! Det mangler dessverre totalt her i huset...

Ingalill. sa...

Monica, huh?
og George Micheal.
Søstera mi var (kanskje er hun ennå) blodfan, men selv hun hadde ikke så mange bilder på veggen.

Artig dette - tenk at dere kan mer
enn å løpe fort -)

lettbent sa...

Astrid: Ja, møtet med Mike P satt spor, hehe. Det er faktisk litt slitsomt med altfor stor trang til å ha det ryddig. Tør ikke tenke på hvordan jeg hadde hatt det om jeg hadde bodd alene.

Ingalill: Liker søster'n din. (c; Du får tipse henne om å følge GM på twitter. Ganske sprøtt. Det er hyggelig å se at vi alle har flere sider en løpingen.

Anna sa...

Ho, ho! Vi har alle vårt:-)By the way så skulle jeg gifte meg med Simon LeBon (Duran Duran). Synd bare med hun langbente supermodellen...

Lille søster sa...

Du er tydeligvis en kreativ sjel! Artig at du skriver. Før (i tenårene) hadde jeg den fordommen at man enten var kreativ/kunstnerisk eller sporty. Snakk om å putte folk i bås.
Angående 40-årskrisa: Greit å bli ferdig med krisa før 40-årsdagen?
Og vekta: Lurt å ikke veie seg. Man merker det jo uansett på klærne om man går opp eller ned. (Men selv klarer jeg ikke å la være.)

Anne-Brit sa...

Liker heller ikke rot,men har blitt avvent etter å ha hatt 3 tenåringer i huset. Morsomt å se at sønnen min som var den verste til å rote nå har fått egen leilighet og får kommentarer fra damer om at han har det så ryddig!

lettbent sa...

Anna: ja, det er sant. Simon LeBon var ikke så gal. Husker jeg ble veldig skuffet da han hadde barbert (?) hodet i A view to a kill videoen. Simon og Yasmin Le Bon er vel faktisk fortsatt gift? Det er ganske imponerende.

Lille søster: Er, eller ønsker å være - har ikke helt avgjort det ennå, hehe. Båser skal man unngå, ingenting er umulig. (c: Det er faktisk greit å bli ferdig med 40-årskrisa. Det handler nok mye om hvorvidt man føler at man er der man burde være. Og alternativet til å fylle 40 er ikke noe særlig (altså å ikke fylle førti). Og når det gjelder vekta, med nesten førti år på baken begynner jeg å bli ganske god på å estimere egenvekt, hehe.

Anne-Brit: JA, jeg sliter også. Det som er merkelig er at det nesten er lettere å holde det ryddig når ektefellen er borte enn når barna er borte... Du har tydeligvis fått noe igjennom til sønnen din, veldig bra. (c: