torsdag 13. januar 2011

Tur med Tindra

Etter en hviledag og to dager "på felgen" (å bevege kroppen raskere enn rolig gange var utenkelig) var det ikke snakk om annet enn å komme meg ut i dag. Dagens eneste mulighet - som gressenke med hund som ikke vil være alene - var å løpe sammen med den unge brunetten i lunsjen.
For første gang brukte jeg ordentlig utstyr for løping med Tindra; strikk og belte med hekte for strikken. Det fungerte veldig bra. Tindra synes nok jeg løper litt sakte og i begynnelsen gjorde hun sitt beste for å få opp farten. Det ble derfor litt masing for å overbevise henne om at jeg ikke er en pulk som skal trekkes, men en løpekamerat. Det er greit nok for meg med drahjelp, men det er neppe bra for henne. Hun er bare et halvt år gammel i dag, så vi må være litt forsiktige og ikke overdrive løpingen før hun har vokst seg til.

En mils joggetur med meg ser imidlertid ut til å oppleves som et barneskirenn for Tindra, så jeg regner med at hun gladelig blir med på både to- og tremilsturer når hun har blitt stor nok. Det passer bra med oppkjøringen til Berlin marathon.

Janicke

2 kommentarer:

Lille søster sa...

Nydelig hund!

Anne-Brit sa...

Flott hund, en super treningskamerat du har fått deg der!