fredag 8. oktober 2010

Dommens uke uten domfelling

To ganger har det blitt løping denne uken; Først intervallpyramide med SkiLøperne på tirsdag, og så en miltur i går. SÅ UFATTELIG DEILIG!

Det kan umulig være bra for helsa å sitte på rumpa i ukesvis i påvente av resultater, så nå kjører jeg igang små smått igjen. Det blir ikke maraton før jeg vet mer, men en og annen kosetur anses vel ikke som altfor anstrengende...? I går satt jeg på hjemmekontor og i lunsjen bare måtte jeg ut.
Kilometertid på 4:47 på mila er riktignok ikke for kosetur å regne, men etter to ukers løpeopphold ville jeg bare løpe på. Solen strålte, trærne gnistrer i høstfarger og veiene var tørre og fine. Det var bare å slippe løs.

En uke og en dag har gått siden CT scanningen. På spørsmål om når jeg kunne regne med å få resultatene var svaret at det kunne ta oppimot en uke. Jeg tar antakelig sånt litt for bokstavelig, for legekontoret hadde ikke fått svaret i går formiddag, og heller ikke i dag. Dermed ringte jeg til klinikken som tok bildene for å høre. Neida, mine bilder var ikke behandlet ennå.

"Men jeg kan sette deg på prioritet, så går det litt raskere?"

Ah, det var altså der jeg bommet fra start; Man må be om å bli satt på prioritet.

Jeg kunne fort ha hisset meg godt opp over dette - det må innrømmes at det er en viss påkjennelse å gå og vente og fantasien min er helt enkelt for livlig for dette - men heldigvis har jeg funnet en god medisin mot både irritasjon og hypokondri-fantasier; nettsidene til Apple. Det hender jeg går inn der og drømmer, og det gjorde jeg i går. På et eller annet tidspunkt må jeg ha streifet "bestill"-knappen, for nå er det visstnok en nydelig 27" imac på vei. (c:

Ok, så logget jeg meg på, la inn betalingsinfo og bekreftet opptil flere ganger - jeg er uansett i lykkelig sjokktilstand!

Snart er det helg, og etter det kommer en ny "dommens uke" - forhåpentligvis med en form for avklaring. I mellomtiden kommer jeg til å løpe så uanstrengt som jeg kan og drømme om det nye leke- og arbeidsverktøyet mitt.

Janicke

2 kommentarer:

Astrid sa...

Er det MULIG...??

Gratulerer med vidunderet, og kos deg med rolige turer så lenge!

Silja sa...

Hang in there!!! Snart får du svaret og uansett hva du får vite så blir det i alle fall godt å slippe ventetiden..... Krysser fingre og tær for at dette snart er over!! Lykke til :-)