mandag 31. oktober 2011

Ukjent grunn

Så har løpegleden brakt meg ut på fullstendig ukjent grunn igjen. Denne gangen var det ikke et resultat av manglende retningssans, men heller som følge av pratevillighet og iver over løpingens gleder. I dag førte det meg til Marienlyst og NRK Radio som gjest i et innslag til programmet "Ekko".

Tema for programmet var Norges Idrettsforbund og deres satsning (eventuelt manglende satsning) på breddeidrett for befolkningen etter 15-årsalderen. Vi var fire gjester i studio: en fra Norges Idrettshøyskole, en fra Norges Idrettsforbund, en 15-år gammel gutt som hadde spilt fotball inntil nylig men gått over til helsestudio fordi han ikke ville ofre så mye som krevdes for å fortsette med fotballen, i tillegg meg. Jeg representerte folk som har tatt trenings-skjeen i egen hånd. 

Har man bestemt seg for å kaste seg over muligheter og utfordringer som dukker opp skal man ikke kjenne så mye på nervøsitet og usikkerhet, men å skulle være på radio for første gang var litt nervepirrende. Heldigvis viste det seg å være hyggelig og avslappet, og en interessant opplevelse. Innslaget sendes i morgen formiddag, så neste utfordring blir å takle å høre sin egen stemme på radio. Huff.

Nå merkes det at et nytt løp er rett rundt hjørnet; Løpsselvtilliten halveres dag for dag, samtidig som abstinenser grunnet minimal treningsmengde fordobles i tilsvarende tempo. Kort oppsummert: På tide å dra!

Janicke


10 kommentarer:

Anonym sa...

Tøft!

Astrid sa...

Så spennende! Jeg skal prøve å høre på nettradio i kveld. Flott at du reklamerer for trening (som jeg regner med at du gjorde!) Det blir nok merkelig å høre seg selv på radio, ja - men jeg er sikker på at du høres veldig klok ut ;)

Anne-Brit sa...

Så artig da! Fint å kunne reklamere for løping! Alltid ekkelt å høre sin egen stemme, men du har helt sikkert klart deg helt utmerket.
Snart avgang nå, skjønner godt at det kribler litt!

lettbent sa...

Veldig rart å høre seg selv! Stemmen var en ting, men jeg visste virkelig ikke at jeg hadde såpass "Ski-dialekt". Jaja, så har man prøvd det også. (c:

Knut Asbjørnsen sa...

Innslaget kan lastes ned som podcast på iTunes. Veldig artig:) anbefaler T'pau og China in your hand til turen:)

lettbent sa...

Yiihaa, første gang på podcast også nå - litt av en uke! (c: iPhone ladet med musikk, iPad med bøker, spill og skrive- og tegnemuligheter, iForm, Aktiv Trening og Runners World i bagasjen. Burde klare å underholde meg selv i litt mer enn 20 minutter...

Frk. Løpeskjørt sa...

Kult! Dette må jeg få hørt. :o)

Lille søster sa...

Kjendis! Skal høre på, jeg også.

Leif sa...

Hei Janicke! Bare sånn helt kort (håper enkelte deler av verdensveven er åpen i Kina...): Lykke til med mara nr 3! Virker som et spennende eventyr dette, satser på at du får en god tur gjennom de 42km. Kaster meg på musikkanbefalingene: Bangles - Walk like an EgypXi'an! :-) (Ok, ok, den var nokså bløt, jeg angrer meg allerede...)

Adelheid sa...

Her skjer det både det ene og det andre skjønner jeg. Moro!

Riktig god tur, ikke kjøp altfor mange terrakottasoldater med deg hjem. :o)