torsdag 17. mars 2011

Tømmerstokker og tålmodighet

Jeg skylder på tøffe  intervaller på mølla mandag og lang tur med SkiLøperne på tirsdag. Det var meningen å løpe på onsdag, men kroppen sa nei. Nå var jeg ikke altfor ivrig i dag heller, men det får være måte på slaraffenliv.

Det finnes stort sett ingen bedre måter å tilbringe lunsjpausen enn å komme opp av stolen og ut i løpeskoene. Sånn i ettertid er nok dét opplevelsen i dag også, men fy flate så tungt det var. Beina var som tømmerstokker.
Det var muligens en noe paranoid reaksjon, men det føltes som om disse nykappede og deilig duftende tømmerstokkene hånte meg da jeg stampet forbi - i den grad man kan stampe når man forsøker å ikke skli på isen.

Ah, denne isen. Tålmodighetsmåleren min for vinterløping er virkelig i ferd med å nå bunnpunktet.
Vet ikke helt hva som skjer om den når 0 %, men håper jeg slipper å finne det ut. Bar asfalt NÅ!

Janicke

7 kommentarer:

Endorfinlykke sa...

Åh, tømmerstokker lukter utrolig godt! Men glatta er ganske ekstrem om dagen. Hjelper vel ikke med pigger heller nå?

lettbent sa...

Ja, ikke sant. Det er en herlig frisk lukt! Piggene hjelper litt men når isen ikke bare er glatt, men også veldig ujevn blir det for utrygt. Sc: Vil helst slippe skader.

Runningman sa...

Hold ut, Janicke! Vi snakker kun om noen ytterst få dager nå, så er våren her for fullt! (Jeg mener: foppall-sesongen starter jo allerede denne helgen, og da ER det vår, eller?) Var en kort tur i London i helgen, og kunne nyte årets første shorts/t-shirttur... Herlig! Deler absolutt asfalt-sulten din, for nå er det jo også kun 6 mnd (+en uke) til Berlin, så vi MÅ få stabilt føre her hjemme også. :-)

Astrid sa...

Det er flott å kunne jogge seg en tur i lunsjpausen! Når snøen forsvinner skal det ofte bli hjemmekontor og Bygdøy-runden i lunsjen på meg (men når jeg skriver dette laver snøen ned, så det føles langt unna...)

- Hva, bare seks måneder igjen til Berlin! Hjelp!

lettbent sa...

Runnningman: Ja, nå får man bare holde ut - selv om snøen igjen laver ned utenfor vinduene *sukk*. Tyr til mølla i dag i alle fall. Ah, London-løping, er det ikke nydelig? Jeg elsker å løpe når jeg er på reise! 6 måneder og en uke - herlig! Er skikkelig klar for å ta noen ordentlig lange turer - men da vil jeg ha barmark først. (c: Blir skikkelig ivrig når eg tenker på Berlin - ivrig og spent!

Astrid: Ja, lunsjløping er en mulighet som må utnyttes. Blir så effektiv etterpå også. Dobbel gevinst med andre ord. Men ja, det snør her også.

Seks måneder holder fint for deg. Du er jo godt trent, har kondisjon og nå kommer du igang med løpingen. Det blir veldig bra!

Silja sa...

Synes du var flink jeg som fikk luftet tømmerstokkene dine ;-) Har hatt en lite motiverende uke jeg også men jeg liker å tro at noen slike "slappfisk" dager bare er sunt og at man kommer MYE sterkere tilbake etterpå ;-)

Lille søster sa...

Ja, nå er det nok isete fortau! Vi vil ha asfalt!