mandag 26. juli 2010

Livet uten iPhone... (og 60 dager igjen)

Min elskede iPhone var nok litt sliten. En uke før ferien fikk knappen på fronten (den ene) nedsatt reaksjonsevne. Med gjentatt, og til dels hard, trykking gikk det likevel på et vis. Fra leverandøren fikk jeg vite at det eneste de kunne gjøre ville være å sende den inn til reparasjon, og at det ville ta minst en uke. Minst en uke på reparasjon, og en uke til ferie... Det virket for risikabelt. Jeg bestemte meg bare for å leve med det selv om tvilen gnagde stadig hardere etterhvert som knappen ble tregere og tregere.

På morgenen den dagen vi skulle reise var det slutt. Knappen var død og iPhonen måtte slås av og på igjen for å veksle mellom apps. Oppdaget også at den ikke lenger kunne lades eller synkroniseres, og at både mikrofon og høyttaler tilsynelatende hadde "lagt på røret" for godt. Men på ferie bar det - med defekt telefon i vesken. Først i dag fikk jeg levert den til reparasjon - og krysser fingrene for at den kan reddes. Heldigvis har ferien vært så god og velfylt at jeg har kommet meg gjennom disse tre ukene uten altfor store angstopplevelser, men jeg kjenner at det er i ferd med å bygge seg opp...

Savner å ha iPhonen med på løpetur også, både for musikk, fotografering, mulighet til å ringe - og dels GPS. Langtur er langt, og over to timer alene med mitt eget hode kan bli i overkant. Spesielt ettersom det har blitt så mange løpeturer uten musikk i det siste. Det blir garantert en lykkelig gjenforening om en uke - eller to - håper jeg.Lang langtur til tross - det ble en fin tur på asfalt og litt i skogen Beina fungerte, og farten var helt riktig i forhold til maraton-programmet for drømmemålet på 3:30. I dag er det to måneder igjen. Nå gjelder det å holde seg frisk og skadefri - så kanskje...

Janicke

1 kommentar:

Unknown sa...

Doktor iPod (dripod.no) fikser iPhone knappen på dagen (også knuste skjermer osv)