mandag 19. juli 2010

Lettbent i vakre Stockholm

Stockholm er en veldig vakker by. Avslutningen av to deilige uker på Mallorca blir mykere ved å tilbringe et par dager i et sommervarmt Stockholm. Idylliske omgivelser hever enhver løpetur, og de solglitrende rundene i Djurgården-traktene skal jeg ha med meg i tankene når høstmørket etterhvert senker seg over oss nordboere.

I ettermiddag får Hege og jeg være med pappa på coach-time med Anders Szalkai. Pappa fylte 60 i begynnelsen av måneden og som en ihuga løper fikk han tre coach-timer med Szalkai i gave fra kolleger. De siste årene har jeg fulgt flere av treningsprogrammene han har laget på marathon.se, og jeg har basert meg på mye av hans lære i opplegget for SkiLøperne, så det blir veldig spennende å møte mannen. Håper at også jeg kan få noen tips som jeg kan ta med meg i treningen mot Berlin maraton.

Nei, nå må jeg komme meg ut i Stockholmssommeren. Rapporterer fra møtet med Szalkai siden. (c:

Janicke

Ingen kommentarer: