mandag 1. februar 2010

January: Check!

Det hersker ingen tvil om at februar er en vintermåned. Men ser man forbi de 17 minusgradene vil man oppdage at dagene er vesentlig lenger enn de var for en måned siden. Det går den rette veien, hurra!

Den første treningsmåneden i 2010 er fullført, og jeg må si meg ganske fornøyd med (gjen)oppstartsmåneden. I følge Running Log er totalen 163,5 kilometer på ganske nøyaktig 12 timer.

Løpesko med nyttige, men litt ubehagelige, brodder.

Finalen ble årets tyngste tur på lørdag. Med brodder under skoene slet jeg meg gjennom 15,5 km med kilometerfart på 5:12. Uten broddene hadde jeg antakelig gått på snørra opptil flere ganger, og hadde ikke klart å løpe såpass fort. De er imidlertid litt ubehagelige ettersom det i praksis er en stor spesialgummistrikk som trekkes fra tå til hæl. Det er ikke til å unngå at det klemmer over tærne (mistenker at et par negler blir blå igjen), og piggene gjør at man helst ikke løper der det ikke er is/snø. Det var dette med ordentlige vinterpiggsko da. Det blir kanskje til at jeg kjøper meg noen helårs-terrengsko i stedet. Må tenke mer på den saken.

Mål for februar er å runde 200 km. Kanskje litt ambisiøst for en kort vintermåned, men hele tanken med å sette seg mål er jo å ha noe å strekke seg etter.

Janicke

Ingen kommentarer: