lørdag 13. februar 2010

New York, New York!

Brev i postkassen gir meg barnlig glede. Har alltid gjort det. Selv nå, når jeg vet at det som oftest dreier seg om krav om innbetaling av et eller annet, så er det noe forlokkende over en lukket konvolutt i bunn av postkassen. Har konvolutten en annen farge enn hvit er det ekstra spennende.

Med e-post er det likedan. Lyden av at det er nytt innhold i innboksen gjør meg nysgjerrig, og jeg har nok av innbokser å sjekke: jobbmail (som også en del venner og bekjente bruker), G-mail, Hotmail og en på mitt eget domene. G-mailen videresendes riktignok til Hotmail, men det er nok av muligheter for spenning opptil flere ganger om dagen.

E-post detter inn på alle kontoer hele tiden, og selv om det meste må sies å være ganske kjedelig (reklame og spam), men noen avsendernavn og eller emnefeltinnhold får det til å kile i magen. En slik e-post lå i innboksen (en av dem) i dag:

Avsender: Springtime Travel
Emne: New York Marathon 2010

Det hele kommer veldig mye nærmere når man får mailen med bekreftelse på at man er sikret plass, og hotell og reiseperiode skal bestemmes. Nå er det alvor! Min medløpende mann og jeg skal sette oss ned med dette i kveld og bestemme oss.

Sist gang landet vi i New York dagen før løpet. Fordelene med det er at man får flest dager til rådlighet til andre ting når den store prøven er gjennomført. Det er ikke til å komme unna at tiden før løpet er nervøs, og man må begrense seg på alle mulige måter. Så for å virkelig oppleve New York trenger man dagene etterpå (om bena orker). Ulempen ved å komme så kort tid i forveien er at man (det vil si jeg) har stort underskudd på søvn når startskuddet går. Jeg får ikke sove på flyet, og jeg får ikke sove natten i henhold til New York tid.

Ole Brum og jeg har imidlertid samenfallenede syn - ja takk, begge deler. Jeg har ikke lyst til å ha færre dager til rådighet etter løpet. Det er så mye å se og oppleve. Hmmm. Dette må vurderes veldig nøye, og hva er vel bedre for å klarne hodet enn en løpetur? Solen skinner, snøen gnistrer og det er 12 kalde grader. Jeg kunne ha behov for en langtur, og i løpet av den tiden burde jeg ha klart å resonnere meg frem til en god løsning.

Janicke

Ingen kommentarer: