søndag 30. september 2012

En uke alt. Ikke mer?

Maratonrus. Det er rusen sin det! Ingen hangover. Ingen dagen derpå-angst. Etter de fire siste maratonløpene har det ikke engang vært nevneverdig stølhet å snakke om.

At immunforsvaret får seg en knekk er det imidlertid liten tvil om. Tirsdag kveld med SkiJoggere og SkiLøpere, nesten to mil i regn og kjølig høstvær, var det som skulle til. Onsdag morgen våknet jeg potte tett, tungpustet som etter et 400-metersintervall og spinnende ør i knollen. Dermed har det ikke blitt mer løping denne uken, og det er kanskje like greit at det ble hviletvang noen dager etter Oslo maraton. I dag skal imidlertid skoene på igjen.

I denne stund starter horder av løpere, mange kjente, sine maratonløp i Berlin. Det har bare gått drøyt en uke siden sist maraton, men lysten til å stå på startstreken i en ny er fullstendig restituert og Berlin har en spesiell plass i mitt maratonhjerte. Neste år blir det PB og sub 3:30 der!
Berlin Marathon 2011 - med SkiLøper Mona, Régis og Astrid.

Maratonmerking Berlin style!
(Bilde fra 2011)

Her er mye gjort - men den siste drøye kilometeren er ofte lenger
enn man tror. (Bilde fra 2011)

På dagens planlagte forsiktige, prøvende, post-forkjølede løpetur (i et fantastisk strålende høstvær ser det ut til) skal jeg tenke på ektefellen og kompisen som tar sin andre maratonmedalje, og Anna, Espen, Trude, Marit og alle andre som nyter, sliter, hater, elsker, flyter, dundrer, svever, klamper, subber eller perser seg gjennom runden i Berlin i dag.

Lykke til! 

Janicke

6 kommentarer:

ania sa...

Jeg jobbet i natt, men det første jeg gjorde når jeg våknet var å sjekke resultater! Det ser fantastisk ut. Jeg vil også løpe i Berlin. For vente til neste år. Når er det man kan begynne å registrere seg? Våres fysioterapeut løp også i Berlin. Får bare vente på løpsraporter. Og god bedring til deg.

Astrid sa...

Åh, det var et koselig bilde å se igjen :-)

Håper du er frisk igjen! Hvis ikke, god bedring.

lettbent sa...

Tror vi blir mange som løper i Berlin neste år Ania. Gleder meg allerede!! (c: De åpner for påmelding om ikke lenge, og jeg er rimelig sikker på at det blir fulltegnet fort, så der er det bare å hive seg rundt.

Astrid: Ja, husker den morgenen der godt. (c:
Formen er nesten tilbake 100 % nå. Takk.

ania sa...

Janicke om du hører at påmeldingen er åpen gi meg beskjed. Kan ikke gå glipp av denne

lettbent sa...

Ja, vi får gi hverandre beskjed. Det står at den vil åpne i midten av oktober, så fra den 10. får vi følge med for fullt. (c:

Mia sa...

Føler meg så "tom" etter maratonen, nå må jeg lage meg et nytt mål. Berlin 2013, hello here I come (hvis jeg får meldt meg på fort nok da!)