torsdag 2. august 2012

Kontraster

Etter en uke med dette:

Er det tilbake til dette:


Det er ikke lenger nødvendig å løpe på morgenen på grunn av temperaturen. Det er ikke lenger svette, eller temperert middelhavsk saltvann fra nedkjølingen etter turen, som gjør løpetøyet vått. Sommer-Norge er akkurat som da det krympet bort i flyvinduet for åtte dager siden. Regn, gråvær, gjørme, telys og innekvelder.

Alt har sin sjarm, men noen uker til med solkrem, glitrende klart vann, blå himmel, oliven-, lime- og sitrontrær, gyldne barn i ferd med å bli amfibier, fristende fargerik mat, velsmakende drikker med og uten bobler, og tidlige løpeturer langs et disig, vakkert Mallorkinsk landskap hadde definitvt gjort godt.

Janicke

8 kommentarer:

Silja sa...

Fantastisk bildeserie; velkommen hjem og nå kan du kaste solkremen og rote frem paraplyen ;-) Jeg må vel si at jeg savner sol på kroppen, sløve i skyggen osv, MEN når jeg har ferierer i Norge i år så har jeg hatt stor fordel av den lave temperaturen..... for jeg presterer ikke spesielt bra i varmen ;-) Så en laber sommer har egnetlig bare vært til fordel for formen min; så da kan jeg liksom ikke klage føler jeg hehe

ania sa...

Ja Norge har sin sjarm, selvom denne sommer må jeg grave dyyypt for å virkelig være fornøydt med Norskklima.
Velkommen tilbake, jeg savner varmen også!!!
Og hvordan skal jeg trene på å løpe i varmnen?

lettbent sa...

Silja: Takker. Solkremen er ikke pakket ut av toalettmappen, den får ligge der til det - mot formodning - skulle bli bruk for den. Prestasjonen i varmen blir riktignok dårligere, men man venner seg til temperaturen etter hvert. Godt at det kjipe været her har noen positive sider da. (c:

Ania: Det skulle ikke vært lov med såååå grå sommer. Har et ørlite håp om at august snart tar grep og blir strålende.

Anne-Brit sa...

Det verste nå er at det er så utrolig vått i skogen! Skikkelig kjipt å løpe i så mye vann og gjørme på denne tiden av året.

Unknown sa...

Hei, og velkommen hjem igjen.
Huff, ja jeg vil tro det var litt av en kontrast å komme hjem til Norge. Men nå ser det ut som vi kanskje får (litt) sommer her også, i august(!). Ihvertfall så er det fint her i Rogaland for øyeblikket :) (Typisk, at sommeren kommer i august og september da:p )

Anonym sa...

Føler med deg etter samme bildeserie på min egen mobil, 1 uke i Bulgaria. Godt jeg har en mobil som er vanntett :)

Flotte bilder !

PS! God frisk luft i Norge da :)

frk sa...

velkommen hjem til fantastiske norge. joa, vi har kanskje ikke de høyeste temperaturene eller flest soldager, MEN vi har frisk luft, masse skog og ikke minst; grovt brød. borte bra, men hjemme best :)

lettbent sa...

Anne-Brit: Ja! Det er litt gøy å løpe i vann og gjørme av og til, men ikke heeele tiden! Satser på akutt bedring og ignorerer at jeg har hørt at det skal regne igjen i morgen. Sc:

Guro: Takk (c: Det er mulig vi bør forskyve fellesferien til august. Det er ofte slik at det er bedre da. Har fått en fin helg nå, så da føles det i alle fall - intil videre - litt bedre.

Ståle: Vanntett mobil er smart. Jeg har stort sett alltid med meg iPhonen, og i det siste har det vært plastikkpose rundt for å ikke utsette den for vannmengdene.

frk linn: Takker. Norge har mye som er bra også, det er det ingen tvil om. Når sommeren er god er det veldig bra - de lyse kveldene er fantastiske. Så lenge jeg får tak i gode knekkebrød (helst Wasa Havre) så er jeg fornøyd. Kan også erstattes av yoghurt og frisk frukt til hyggelige priser (c;