lørdag 21. juli 2012

Over stokk og stein

I dag starter starter Rallarvegsløpet! En gjeng imponerende løpere starter fra Flåm og sliter skoene sine 54 kilometer oppover mot Finse i dag, og videre 27 kilometer i morgen. I begynnelsen av uken sjekket jeg muligheten for å delta selv, men etterhvert slo jeg det fra meg. Det hadde vært utrolig spennende å bare hive seg rundt å reise av gårde, men det ble litt voldsomt å få det til både oppkjøringsmessig, praktisk og økonomisk. Joda, jeg hadde fått det til, men det krevde en del prioriteringer som føltes feil akkurat nå. Men neste år er jeg der. Og da reiser jeg ikke alene. Har tatt en venninne i hånden på at vi skal debutere på ultra neste år, og det blir i så fall Rallarvegsløpet. Flere som blir med? (c;

Styrketreningen er fremdeles ikke min sterke side (bokstavelig talt), men denne uken har det blitt en del timer tungt hagearbeid og det må da være minst like bra. Man blir fascinerende mør i alle kriker og kroker av kroppen etter å  ha hakket løs og spadd flere kubikk jord og leire. Innser at det er veldig mange muskler som ikke brukes når man løper...
FiveFingers fotspor.

I går ble det seks Yasso 800 på idrettsbanen, men ellers går de fleste øktene i terreng. Alle terrengskoene må testes behørig, så da får asfalten vente.
Bare å frese over. 

Hebekkskogen som jeg tidligere har beskyldt for å ha sorte hull begynner jeg omsider å få kontroll på, men fremdeles oppdages nye stier og morsomme avstikkere.
Naturlig energipåfyll. Nam! 

Med all denne skogsløpingen burde jeg egentlig melde meg på et terrengløp i høst...

Fortsatt god sommer!

Janicke

7 kommentarer:

Mia sa...

Jeg har tenkt på det løpet selv! Men har jo enda ikke løpt maraton så tenkte å sondere terrenget etter Oslo maraton, om det frister med 12 + 27 kilometer til! Jeg har løpt deler av rallarveien før, men aldri hele strekningen sammenhengende!=)

Unknown sa...

Oy! Er det kommet blåbær allerede? De så ihvertfall veldig gode ut:)

Silja sa...

Misunner deg alle terrengskoene og øktene; selv om det er urimelig vått for tiden så kommer det vel bedre tider hvor sko og kropp kommer helt til sin rett ;-)

Trudes trening sa...

Var inne og så på bildene - så utrolig flott ut;-) Selv skal jeg løpe 6 timers ultraløp på Jæren andre helgen i november....Man kan hoppe av etter 42,2 og få bokført offisiell maratontid, da. Greit å vite...

Marianne sa...

Har tenkt tanken selv ift rallarvegsløpet. Ser utrolig idyllisk ut, men sikkert tungt med såpass mye høydemeter. Men kanskje....noe skal man jo prøve seg på :-)

lettbent sa...

Mia: Egentlig synes jeg maraton er mer enn langt nok, men akkurat dette virker så spesielt - og muligens overkommelig. Kanskje vi ses der, hehe.

Guro: Ja, det var det, og de var veldig gode. Håper de er der fortsatt, skulle gjerne ha plukket litt. (c:

Silja: Ikke den beste tiden for terrengløping, men men - skoene blir godt testet på vått føre da... Sc:

Trude: Så kult tat du skal løpe 6-timers! Vurderer noe slikt også, men holder foreløpig blikket stivt festet på Oslo maraton. (c:

Marianne: Ja, høydemeterne er definitivt det mest skremmende med Rallarvegsløpet, men mange går jo bakkene i slike løp så langt jeg vet. Den første gangen er det viktigste å fullføre, tiden er egentlig uten betydning så lenge man er "innenfor" makstiden - hva nå den er.

Anonym sa...

spyder jackets spyder jackets spyder ski jackets [url=http://www.spyder--jackets.com/]spyder jackets[/url] www.spyder--jackets.com