torsdag 24. november 2011

Testing, testing, one, two

Det er bare å innse at kvinnelig intuisjon bare er vås. Alternativt at den ikke deles ut i likt monn til alle kvinner. Men hva gjør vel det når utfallet blir positivt? Jeg hadde slått meg helt til ro med at plassen på Löplabbets skotestteam hadde gått til noen andre, da det i går ramlet inn en mail med motsatt budskap. YES! Dette er jeg så klar for! Skostørrelse er oversendt, første møte med teamet er i begynnelsen av desember og skotestingen starter på tampen av året. Og for et år dette har vært!

Det kribler i både ben og mage ved tanke på at 2012 har alle forutsetninger for å bli tilsvarende spennende. Nå er vi fire SkiLøpere som skal erobre Stockholm i juni. De andre er tre supermotiverte og veldig, veldig spente maratondebutanter. Og den opplevelsesreisen kommer først etter Playitas-opphold, London marathon, Sentrumsløpet og Göteborgsvarvet - og testing av veldig mange par løpesko. 
Jepp, denne form for markedsføring funker.

Da passer det bra at jeg mottok abonnement-tegningsgaven fra iForm nå. Det blir et anselig antall kilometer i månedene fremover, og rikelig med svette. Praktisk å ha litt løpetøy å variere med. Fin er den også. 

Janicke

11 kommentarer:

Terje sa...

Godt valg av Löplabbet i Oslo Janicke :) Vet du er den rette for denne "jobben"! Lykke til :)

ania sa...

Oj så fint. JEg viste at du blir valgt til denne skotesten,. før du meldte deg på. Lykke til!;)
Når det gjelder de gaver fra I Form de er ikke så verst selv løper jeg med jakke jeg fikk fra dem i høst. (svart med litt rosa) fungerer perfekt og kostet meg ingenting. Tar imot alt som gis

lettbent sa...

Terje: Veldig takknemmelig. Jeg er i alle fall interessert og motivert nok. Og så hjelper det sikkert at jeg elsker løpesko. (c:

Ania: Setter stor pris på den tilliten (c; IForm-gaven er virkelig fin, og det var nok til at jeg ga etter for lysten til å sjekke ut bladet en periode også. Jakken alene hadde antakelig kostet mer.

Ingalill. sa...

Grattis.
Håper du får lov til å blogge om skotestingen underveis, slik at vi kan få den EKTE opplevelsen, først av alle -))

ania sa...

Jeg fikk veldig lyst til å løpe Stockholm Maraton også. Også "fikk jeg lov" fra familien. KAnskje vi sees.

lettbent sa...

Ingalill: Thanks. (c: Hvorvidt jeg får skrive om testingen, og i så fall hva, skal jeg sjekke på det første møtet. Har selvfølgelig lyst til å dele opplevelser og erfaringer i testingen av skoene.

Ania: Kult! Med "Go" fra familien er det vel ingen grunn til å nøle... (c;

Astrid sa...

Så kult! Gleder meg til å høre mer om testing og sko :)

- Jeg fikk den samme jakken fra iForm ifjor, bare i lilla. Jeg likte ikke bladet så godt, men likte jakken desto bedre - utrolig lett og deilig :)

lettbent sa...

Husker du fikk jakken ja, og at du skrøt av den. Har hørt det samme fra andre også - så da var det et enkelt valg.

Angående bladet gir jeg det en sjanse, men ser at det blir litt "bredt" for ihuga løpere. Tegnet abonnement på Aktiv Trening også, og det treffer bedre - bortsett fra at det er for menn og dermed ikke tester ting for kvinner. Greit nok.

Silja sa...

Så gøy at du er med i testpanelet!! :-) Den jakka så svinaktig fin ut også ....!!!

Anna sa...

Hurra og gratulerer! Vil ha masse innside information altså!
Du får selvsagt alle testskoene til odel og eie?

lettbent sa...

Silja: ja, ganske artig i grunn. (c: Innbiller jeg meg i alle fall, hehe.

Anna: Takk! Håper å kunne dele all mulig informasjon, men får høre hva som tillates. Angående sko og eierskap: godt spørsmål. De får jo ikke solgt dem når noen har løpt 5 mil med dem... Får nok mer info om dette på første møte.