torsdag 3. februar 2011

Hvile seg i skiform?

Yess! Nytt løp på planen for 2011; I FORM-løpet! Den 18. januar er det dermed duket for et ekstra 10-kilometersløp. To andre SkiLøpere har meldt seg på, og så har jeg meldt på en venninne som fyller 40 to dager etter løpet. Så langt har hun vært støttemedlem for SkiLøperne på facebook, men har som mål å være aktivt medlem etter påske. Dermed er jo et milløp i juni midt i blinken. Vel gjennomført løp kvalifiserer til bonusgave. Mål må man jo ha.

Jeg er forresten usikker på hva mitt mål for I FORM-løpet skal være. Det kommer an på traséen og blir nok litt avhengig av resultatet fra Sentrumsløpet også.

Etter to veldig bra treningsuker har denne uken så langt blitt en delvis ufrivillig hvileuke. I stedet for å slite løpeskoene har jeg slitt buksebaken og bygget tastaturmuskler. Trøsten får være at det kanskje er lurt å hvile nå de siste dagene før Holmenkollen skimaraton, og så gi jernet skikkelig på lørdag.

Janicke

6 kommentarer:

Astrid sa...

Lykke, lykke til i morgen! Gleder meg til renn-rapport! :)

Endorfinlykke sa...

Lykke til! Er som regel et smart trekk å hvile dagene før et renn/løp :)

Lille søster sa...

Lurer på om jeg skal melde meg på I-formløpet selv.
Lykke til på skimaraton!

Thea sa...

Hmm, I Form løpet ser moro ut! Men dumt det går samme dagen som Nordmarka Skogsmaraton.. Får se hva formen min sier om noen uker før jeg melder meg på et av de ;)

Masse lykke til i morgen!

Hilsen ny fast leser :)

Silja sa...

masse lykke til; det er flere som har hvilt....for å si det slik ;-) Sikkert ikke en bakdel!! Du får ta ut alt i morgen; go girl!!

lettbent sa...

Astrid: Tusen takk. Vet ikke om det er et godt tegn at jeg ikke kjenner et snev av nervøsitet. Har vel noe med at jeg tar det som en tur. Rapport kommer. (c:

Marit: Tusen takk. Er utvhilt nok nå tror jeg. Blir nok bra.

Lille søster: Gøy med nye løp, og når man får t-Skjorte i tillegg er det ikke vanskelig å overetale meg, hihi.

Thea: Ah, ja det skal jo som oftest bli litt krasj. Er litt usikker på terrengløp etter fjorårets debut, så i dette tilfellet blir det helt klart I-formløpet for min del. Takk for lykkeønskning, og veldig koselig at du følger bloggen. (c:

Silja: Takk det samme gale dame! Enkelte synes jeg er gal, men jeg er veldig langt unna ditt galskapsnivå. Tøft! Kjør på!