torsdag 24. februar 2011

Dagens dobbel, løpeskjørt og tanker som trigger

En ny barriere er brutt! For første gang har jeg kjørt to treningsøkter på en og samme dag. En drøy mil på myk snø ble unnagjort i lunsjen, og i kveld ble det tolv kilometer distanse med fartsøkninger på mølla. Det er litt rart at det ikke har blitt gjort tidligere, men nå er det en del enklere å få det til å klaffe ettersom mann og barn er hos svigers i Tyskland. Livet er veldig annerledes som singel. Det har fantastiske fordeler knyttet til frihet og tid, og jeg nyter det fullkomment fordi jeg vet at min skjønne familie kommer hjem til helgen.

I dag kom mail om at de 40.000 plassene i BMW Berlin Marathon er fulltegnet. Jeg kunne ikke unngå å kjenne en lett iling i mageregionen. Tenk om jeg endelig klarer å komme meg til målstreken? Ja, i første omgang bør jeg vel egentlig ha som mål å komme meg til startstreken - deretter over målstreken. Men det er det siste jeg har bilde av i hodet når jeg sliter. Jeg ser meg selv strekke armene i luften og juble hemningsløst over vel gjennomført Berlin Maraton. Jeg skal dit!

Det er ikke usannsynlig at det nye Nike-løpeskjørtet blir med rundt Berlin til høsten, for det er skikkelig komfortabelt. Den sorte tightsen under når til knærne (capri?), og skjørtet er lite, tynt og knall rosa.

På forespørsel: Nytt Nike-løpeskjørt - amatørmessig fotografert på hotellbadet i London
(morgentryne er redigert bort av hensyn til bloggens lesere)

Ikke dårlig å få både dette skjørtet og en overtrekksjakke til rundt 800 kroner i London. Jakken fant jeg forøvrig også på InterSport her hjemme til 990 kroner - for jakken alene! Ah, det er så deilig å gjøre gode kjøp innimellom.
Kul ny Nike-jakke også. Bare se hvor lykkelig den gjør meg. (c:

Den nye jakken har ikke fått vært innom klesskapet ettersom den har blitt med på samtlige turer utendørs siden den ble anskaffet. Hittil har den levd sitt liv enten på tur, i skittentøyskurven, i vaskemaskinen eller på tørkestativet. Det er fare for at det fortsetter slik, for den er virkelig god. Perfekt passform, praktiske lommer, god lufting på ryggen - og så er det så kult med skikkelige farger når man bedriver en forholdsvis traust idrett som distanseløping.

Antall kilometer denne uken så langt er nå rett under 60. Er det dumt av meg å begynne å snuse på ukesrekord? Er til og med 100 kilometer innen rekkevidde? Tanken er nå engang tenkt...

Janicke

13 kommentarer:

Ingalill. sa...

Lekkert!

Når jeg løper 60km i uka skal jeg også investere, kanskje ikke i løpeskjørt, men i ny jakke som ikke lukter død elg etter hver minst itsbybitsy tur. (På 10km i uka får man holde seg til utvaska t-shorter og hullete ullstilongs :-)

Märtha Louise sa...

Åh vilken fin kjol! Är det en nyhet som kanske kanske kan gå att hitta i Oslo framåt våren? Det er lov at håpe.. :)

Marit sa...

Så stilig med rosa løpeskjørt..det vil jeg ha også:) har jo knallrosa jakke så det hadde vært perfekt :)

To økter på en dag er så bra at jeg forbigår det i stillhet for min egen savittighets skyld :D

Anne Mette Lie sa...

Med så kule klær kommer du garantert til å løpe både langt og fort! :-)

Anonym sa...

Takk for at du vil være med i konkurranse på bloggen min!

Ser du er en løpedronning..du også..ikke at jeg er, men så mange andre er! Nesten så jeg begynner å tro at det er noe jeg går glipp av som ikke deltar i all slags løp.. Jeg løper (mer slentrer kan du si) lenger nå enn for bare noen måneder siden, så det går på fram, men så blir en god på akkurat det en gjør til enhver tid også da.

lettbent sa...

Ingalill - investeringen er en egen motivasjon... Men jeg kjøper ikke så mye altså, det er bare at når jeg shopper så blir det helst treningstøy. Ektefellen klager litt på det, synes nok det er litt rart å ha en kone som ikke er shoppingal. Han er nok litt glad for det også.

Märtha Louise: Ja, jeg tror den er en nyhet. Det var en Nike-butikk jeg kjøpte den i. Så den ikke på InterSport hvor de hadde jakken. Kanskje de tror at norske jenter ikke tør løpe i skjørt... Kom igjen - la oss starte en løpeskjørtbølge! (c:

Marit: Veldig kult med rosa. Har lurt på om det er litt "barnslig" å like rosa, men har valgt å ignorere den funderingen. Synes sort og rosa er en real vinnerkombinasjon. To økter var faktisk veldig greit, men vanligvis er det umulig å få til.

Anne Mette: Håper det går "troll i ordene" dine. (c;

Tid for trening: Må jo være med å konkurrere, men jeg behøver ikke å vinne altså, jeg er jo skikkelig enspora løper og hanskene egner seg ikke til det. Trekk ut noen som er flinkere allround-trenere. (c:

Man må finne frem til hva man liker å bruke tiden sin på, og løpingen har tatt meg. Jeg fikk inntrykk av at du trener mye mer allsidig.

Anne-Brit sa...

Så stilige klær! Skikkelig digg å ha slike fine klær på treningsturene sine!

Astrid sa...

Wow, SNASENT! Klart du må løpe to ganger om dagen for å få brukt (og vist fram) det antrekket ;)

lettbent sa...

Anne-Brit: Ja, det er faktisk det. (c:

Astrid: Hva med å uniformere oss med skjørt i Berlin? Kult å ha skjørt med flagg strøket på, eller i flaggets farger. (c: (jeg tar det for gitt at beina dine er helt friske så du får løpt)

Silja sa...

MISUNNELIG :-) Dritkult skjørt og jakke! Og grattis med grensesprenging; kongebra å kjøre to løpeøkter på en dag......tror ikke jeg sysler med slike tanker på en stund altså; men toppers at du fikset det!!! RESPEKT :-)

Siri sa...

Überkult - jeg har sett på det samme på nike store:-)
Fins ikke noe bedre enn salg på rosa løpeklær!

Lille søster sa...

Inspirerende innlegg, både om løping og løpekjøp! Løpeskjørt må jeg skaffe meg!

lettbent sa...

Silja: Løp og kjøp. Virkelig nydelige plagg. Er såå motivert for grensesprenging, det lyser opp denne litt for lange årstid. Så snart du er helt frisk er jeg sikker på at 2 økter hadde vært grei skuring for deg også. Du gikk tross alt over 5 mil på ski for kort tid siden. DET er imponerende.

Lille søster: Ja, løpeskjørt gjør løpingen enda morsommere. Hvorfor skal bare tennisdamene ha skjørt liksom?