torsdag 14. januar 2010

Bakglatte sko

Bakglatte ski er en ting. Det er på en måte akseptert. Bakglatte løpesko er mye verre. Det vil si, om man ikke skal løpe langt og ikke har spesielle mål med hensyn til fart og tid, så er det egentlig bare litt ekstra trening. Men skal man løpe langtur så er det usigelig kjedelig å gli et halvt skritt bakover for hvert man tar forover. I fjor løp jeg med brodder. I år lurer jeg på om jeg ikke skal unne meg et par vinterpiggsko. Men hva skal jeg kjøpe?

Fikk tips av en kollega som jeg har stor respekt for. Han anbefalte et merke jeg aldri har hørt om før: VJ. Löplabbet har en modell som heter VJ Sarva Xero (alltid kule navn på disse skoene). Skoene ser tøffe ut, men prisen er tøffere: 1.500 sterke norske kroner! Hjelpes. Da bør piggene holde mer enn én sesong.

IceBug Pytho BUGrip er et alternativ. Ikke like pene, men prisen er like høy. Min gode kollega har dessuten hatt disse og var ikke toppfornøyd. Hos Löplabbet kommer faktisk Asics, som vanligvis er veldig dyre, godt ut. Deres Asics Gel Arctic RW koster hele 200 kroner mindre enn IceBug og VJ.

Nå er jeg medlem av Kondis. Kanskje jeg faktisk skal utnytte medlemsskapet og få med meg 15% på en Löplabbet-handel? I tillegg har jeg vært veldig flink til å trene i det siste. Har til og med tatt intervall-runder på mølla før jobb (06:15). Tre kilo letter har jeg blitt også. Det er godt mulig jeg fortjener en belønning.

Hadde det bare ikke vært for at jeg nettopp oppdaget at noen (= meg) har forsynt seg vel grådig av brukskontoen min. Burde nok egentlig drøye dette, men det er jo nå det er snø og glatt. Og hva har man vel egentlig kredittkort til? (c;

J

Ingen kommentarer: