fredag 11. november 2016

Finishing unfinished business

Nesten et år etter at lettbent.no ble lagt ned, løper fingrene igjen over bloggtastaturet. Bloggavholdet fungerte fint. Jeg fikk lindret mesteparten av skrivekløen ved å legge ut løpsrapporter på sportsmanden.no og gjennom min faste spalte i Runner's World. Instagram har dessuten fungert strålende som miniblogg. Selv om jeg sporadisk har savnet å ha en egen blogg er min hang til orden og fullføring den viktigste grunnen til at lettbent.no nå igjen hentes frem fra verdensvevens glemte bakgater. 

Det handler om Chewbacca. Det hårete beistet fra Star Wars fikk gi navn til mitt hårete løpsprosjekt som omfattet fire mål. Da bloggen ble avsluttet var kun ett av dem nådd. Bloggen ble således som en bok der de siste og avgjørende kapitlene mangler. En bloggsfærens variant av DNF (did not finish).

Chewie + Lettbent = Unfinished Business.

Motivasjonen for Chewbacca-prosjektet - og eventuell gjennopptakelse av blogging om prosessen - har gått opp og ned. En skade jeg pådro meg i treningen mot Reykjavik Marathon tidlig i høst har holdt både inspirasjon og pågangsmot på et labert nivå de siste månedene, men etter at New York City Marathon ble gjennomført for en knapp uke siden uten at skade-vondtene meldte seg, begynte det store, hårete beistet å røre seg igjen. "Chewie" og jeg har unfinished business. Det er rett og slett på tide å skrive de siste kapitlene og å fullføre dette løpet!

Janicke

8 kommentarer:

Ingalill. sa...

Hvis dette betyr jevnlige bloggoppdateringer er jeg strålende fornøyd. Har selvfølgelig lest sportsmandenordene dine, men et medium er bedre.
Go Go!

lettbent sa...

Haha, ja litt oftere enn hver tredje-fjerde måned burde være mulig. Satser på vesentlig oftere. Ukentlig eller så. Takk for kommentar forresten Ingalill. Hadde ikke forventet det når jeg nå snek meg utpå igjen, (c;

Anne Berit sa...

Jippi! Blir aldri nok løpe-blogger! :o) Pleide å lese bloggen din tidligere, topp at du tar den opp igjen!

edelirosa sa...

JAAA -HURRA for deg, -vi er mange som heier og følger med:-)

Unknown sa...

Fint at bloggen din er tilbake! Har savnet både den og streken din, håper det blir mye mer av begge :)

lettbent sa...

Anne Berit: Man velger jo om man gidder å lese eller ei, så slik sett bør det ikke plage noen at det finnes en og annen løpeblogg der ute i alle fall. (c; Takk for at du stakk innom OG for kommentar! :cD

lettbent sa...

Edelirosa: TAKK! Setter jo pris på det vet du - heiing er alltid stas! :cD.

lettbent sa...

Christopher: Koselig!! Målet er å prioritere begge deler i større grad fremover. (c;