tirsdag 20. januar 2009

Omsider

Omsider har jeg klart å komme skikkelig igang uten at det skjærer seg fullstendig den fjerde dagen, eller ved første kaffe- eller middagstreff hvor jeg bare skal smake litt på desserten/kaffe-tilbehøret for å være hyggelig, men i steden ender opp med å tømme fatene (nesten). Er inne i den tredje slankeuken - starten på et nytt og bedre liv - og er stadig like motivert. Vektnålen (det vil si, jeg bruker digital vekt for å kunne få med desimalene) viser 3,5 kg mindre enn for drøyt to uker siden. Herlig!! Det beste er at det kjennes på klærne også.

Etter julen var det et mareritt å dra på seg olabukser; de gled faktisk ned fordi jeg var så feit - ikke fordi de var for store. Utrolig ubehagelig. Jeg hadde kost meg med mat, kaker, godis, nøtter, vin og øl hver dag i to uker, pluss at utgangspunktet mitt (ref tidligere blogg-innlegg) var dårlig. Ikke rart jeg nærmet meg "all time high". Det var egentlig bare en ting å gjøre - å komme igang!!!

Det har vært en stor hjelp etter nyttår, som jo måtte være starten for et godt nyttårsforsett, at vi har en hund på besøk. En irsk setter som ikke lar seg affisere av en løpetur på tross av at hun er over åtti år (hundeår) - snakk om lettbent. Hun må ut hver dag, minst én lang tur, og da kan man jo like godt løpe. Så i år har jeg løpt annenhver dag - pluss begge helgedagene. Dermed blir det fire løpeturer i uka.

Formen er virkelig under oppbygging, og selv om jeg blir sliten så løper jeg greit en mil. Dermed er jeg igang med fantasier om både halv- og helmarathon - henholdsvis Stockholmsloppet under 1:30 og Berlin Marathon under 3:45. Tøft - og muligens overmodig - men mulig. Berlin blir sannsynligvis først i 2010, selv om jeg tror det kunne være mulig i år også. Det er hyggelig å ha noen å skulle reise sammen med, og hos potensielle løpe-partnere er det mest vilje for 2010.

Det viktigste er at jeg nå er igang, og denne gangen skal jeg ikke drite meg ut og sprekke. Nei, nå SKAL jeg nå mine mål:
  • Ned ytterligere 9 kg (i alle fall 6)
  • Stockholmsloppet 2009 under 1:30
  • Berlin Marathon 2009 eller 2010 under 3:45
J

Ingen kommentarer: